Προβλέψεις Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Σήμερα θα ψάχνεις συνεχώς μια διαφυγή από κάτι που σε έχει κάνει να κουραστείς εδώ και αρκετό καιρό. Το ξέρουμε πως πολλοί δεν σου φέρθηκαν καλά, όμως συμβουλεύουμε να το προσπεράσεις και να κοιτάξεις μπροστά.

Ταύρος

Σήμερα θα υπάρξουν πολλά εμπόδια που θα κάνουν το επαγγελματικό σου έργο πολύ πιο δύσκολο από ότι συνήθως. Συγκεντρώσου στη δουλειά σου και μην αφήνεις κανέναν και τίποτα να σε εκνευρίσει.

Δίδυμοι

Σήμερα θα είσαι κυριολεκτικά σε αναμμένα κάρβουνα, αφού αυτό που θες

και επιθυμείς έχει αργήσει πολύ να γίνει. Να έχεις πίστη και υπομονή και όλα θα γίνουν στο χρόνο τους.

Καρκίνος

Σήμερα είσαι χαρούμενη και αισιόδοξη πως αυτό που ζητάς για τον εαυτό σου θα έρθει τελικά στο δρόμο σου. Προσοχή στην υγεία σου και στα οικονομικά σου που δεν λένε να φτιάξουν με τίποτα.

Λέων

Σήμερα προσπάθησε να κάνεις μια συζήτηση με τον εαυτό σου και να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις από τη ζωή σου. Καλύτερη δουλειά; Καλύτερος σύντροφος; Καλύτεροι φίλοι;

Παρθένος

Ίσως σήμερα προτιμήσεις να μείνεις μέσα στο σπίτι και να μην δεις κανέναν που θα σε κουράσει. Δεν έχεις άλλες αντοχές πια να πολεμάς τη βλακεία και την ξεροκεφαλιά των άλλων.

Ζυγός

Σήμερα θα νιώσεις πως δεν νιώθεις να ταιριάζεις με πολλά πράγματα γύρω σου άρα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές. Το θέμα όμως είναι θα τις κάνεις τώρα, ή θα τις μεταθέσεις για το επόμενο διάστημα;

Σκορπιός

Εξέτασε αυτά που νιώθεις και πράξε ανάλογα για να μπορείς να είσαι ευτυχισμένη και χαρούμενη. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα δεν θα έχει πολλά πράγματα τα οποία θα αγαπήσεις οπότε θα περάσει κάπως αδιάφορη. Έτσι θα κυλήσει και όλη η εβδομάδα, μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο που θα κανονίσεις μια μίνι απόδραση.

Αιγόκερως

Μην εκπλαγείς αν τα πράγματα δεν κυλήσουν όπως ακριβώς τα περίμενες σήμερα αλλά μην αγχωθείς κιόλας. Να είσαι σίγουρη πως όλα θα τακτοποιηθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Υδροχόος

Σήμερα θα είσαι πάρα πολύ ευάλωτη σε πράγματα που θα ακούσεις να λένε πίσω από την πλάτη σου άτομα που δεν το περίμενες με τίποτα. Και αυτό φυσικά θα σου χαλάσει τη διάθεση.

Ιχθύες

Κάποια αναπάντεχα ραντεβού που μπορεί να προκύψουν σήμερα ίσως σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Θα είναι όμως σίγουρα για καλό, εμπιστεύσου μας!

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα