Προβλέψεις Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μπορεί να αισθάνεστε άβολα μιλώντας για ένα προσωπικό θέμα σε κάποιον στο χώρο εργασίας σας, αλλά οι ανησυχίες σας είναι αβάσιμες. Εμπιστευτείτε και ανοίξτε την καρδιά σας γιατί θα πάρετε πίσω πολύτιμη βοήθεια.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Οι πλανήτες σας προτρέπουν να διερευνήσετε εκπαιδευτικά προγράμματα εργασίας που θα αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητές σας. Ναι, η δουλειά σας είναι στο προσκήνιο για το επόμενο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η φροντίδα για τους άλλους είναι υπέροχη αλλά πρέπει να μάθετε να φροντίζετε

και τον εαυτό σας. Τελευταία τον έχετε παραμελήσει και έχετε εστιάσει σε διαφορετικά πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η δουλειά και η κοινωνική σας ζωή που μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά χωρίς κάποιος από τους δυο τομείς να υστερήσει. Σήμερα πάντως είναι μια ημέρα περιπέτειας και αναζήτηση νέων εμπειριών.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η προσωπικότητά σας θα σας δείξει πτυχές του εαυτού σας, τις οποίες αρνείστε να δείτε ή δεν τις έχετε ανακαλύψει. Κάποιες από αυτές θα σας αρέσουν πολύ, όμως άλλες θα σας τρομάξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ο Άρης επηρεάζει τη ρομαντική σας ζωή. Κανονίστε ένα ραντεβού με το σύντροφό σας ή αν είστε ελεύθεροι βγείτε και εξασκηθείτε στο φλερτ. Η διπλωματία είναι η λέξη κλειδί στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Δεν αισθάνεστε τόσο καλά με τον εαυτό σας αυτή τη στιγμή και αυτό οφείλεται στο συνδυασμό της Σελήνης και του Ήλιου στο 8ο οίκο σας με τον Ουρανό. Σύντομα όμως τα πράγματα θα αλλάξουν. Κάντε λίγη υπομονή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ήρθε η ώρα να ρίξετε μια νέα ματιά στη σχέση σας και να προτείνετε μια προσαρμογή. Κάποια από τα πράγματα δεν σας αρέσουν. Συζητήστε τα με το σύντροφό σας και βρείτε λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Υπάρχουν νέες προοπτικές για πρόσθετο εισόδημα, εάν μόνο εσείς ψάξετε πιο μακριά. Μην αφήνετε ένα μικρό χτύπημα ή λίγες δύσκολες στιγμές στη δουλειά σας να σας καταβάλλουν και απολαύστε χρόνο σας με τους φίλους και την οικογένειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αρχίζετε να αισθάνεστε απογοητευμένοι και αντιμετωπίζετε προβλήματα με τις ιδέες σας. Μπορείτε να βελτιώσετε τη γενική σας κατάσταση φέρνοντας περισσότερη δημιουργικότητα σε αυτό. Βεβαιωθείτε ότι είστε σαφείς σε αυτό που ελπίζετε να επιτύχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Έχετε μη ρεαλιστικά υψηλές προσδοκίες για τα πάντα και αυτό μπορεί να σας προκαλέσει περισσότερους πονοκεφάλους από ό, τι φαντάζεστε. Δείτε τα πράγματα με γνώμονα τη λογική και όλα θα πάνε καλά.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Η εβδομάδα θα είναι πολύ κουραστική. Οι υποχρεώσεις πολλές και λίγος ο χρόνος για τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Κάντε υπομονή και σε λίγο όλα θα αλλάξουν.

Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα