Προβλέψεις Δευτέρα 13 Νοεμβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Οι ασαφείς φόβοι και οι αμφιβολίες μπορεί να σας προκαλέσουν πληγή,οπότε πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην παρασυρθείτε σε σκέψεις που δεν έχουν καμία βάση. Αντίθετα, θα πρέπει να εστιάσετε στη δουλειά σας και να προσπαθήσετε να βελτιώσετε την ποιότητα των παρουσιάσεων σας τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Ίσως να περιμένετε περισσότερα πράγματα από τον σύντροφο σας και τώρα, ίσως δεν είναι δυνατό για το άλλο άτομο στη ζωή σας να σας παρέχει αυτό που χρειάζεστε. Για το λόγο αυτό, ο διαλογισμός μπορεί να σας φανεί χρήσιμος.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5

– 21/6)

Τα ασυνήθιστα συμβάντα θα φέρουν μερικές ευχάριστες κοινωνικές εκπλήξεις και μερικές μοναδικές λύσεις σε ένα πρόβλημα που σας προκαλεί ανησυχία. Οι συμβουλές των φίλων θα πρέπει να ληφθούν υπόψη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάνετε τις δικές σας έρευνες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε τις σωστές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Βεβαιωθείτε ότι έχετε την κατάλληλη, μοντέρνα ενδυμασία για επίσημες εμφανίσεις.Είναι πιθανό να κάνετε μια ισχυρή εντύπωση σε όλους εκείνους που έρχεστε σε επαφή με τον εξαιρετικό συνδυασμό του Ήλιου, του Δία και της Αφροδίτης στον πέμπτο οίκο σας τώρα. Αυτό μπορεί να σας κάνει εξαιρετικά δημοφιλείς και να προσελκύσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα που να σας εντυπωσιάσουν.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με τα χρήματα σήμερα.Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να φτάσετε κοντά στην αλήθεια.Οι προωθήσεις που έχουν ως αποτέλεσμα την καλύτερη χρηματοδότηση είναι πιθανό περίπου αυτή τη φορά, οπότε θα πρέπει να εξετάζετε εναλλακτικούς τρόπους αύξησης του εισοδήματός σας. Τα χρήματα είναι υψηλά στην ατζέντα σας, αλλά η μείωση των εξόδων είναι ένας σίγουρος τρόπος αύξησης των αποταμιεύσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Εάν είστε αναποφάσιστοι, τότε σίγουρα θα είστε κολλημένοι όσον αφορά τις σχέσεις σας. Δεν είστε υποχρεωμένοι να παραμείνετε σε οποιαδήποτε κατάσταση εκτός από το γεγονός ότι μπορεί να αισθανθείτε κάποιο είδος λύπης που συμβαίνει συχνά στις σχέσεις και στους γάμους.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Αισθάνεστε τυχεροί και είστε σε θέση να υπερεκτιμήσετε τον εαυτό σας και να είστε υπερβολικά αισιόδοξοι, ιδιαίτερα στα οικονομικά σας, ενώ η Αφροδίτη και ο Δίας διασχίζουν τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Είναι ένα πράγμα που κερδίζει πολλά χρήματα, αλλά αν ξοδεύετε περισσότερα από όσα κερδίζετε, τότε το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό.Η διάθεσή σας είναι ζωντανή, ωστόσο, και η κοινωνική ζωή είναι διασκεδαστική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 24/11)

Ό, τι συμβαίνει τώρα, ακόμα κι αν δεν φαίνεται τόσο καλό, θα καταλήξει να θεωρείται ως κάτι καλό.Απλά θυμηθείτε, όπου κι αν έχετε δίκιο, τώρα είναι το τέλειο μέρος για να είστε σε αυτή τη στιγμή, ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεστε.Μπορείτε να αποδώσετε αυτό το διάστημα καλής τύχης στη συνδυασμένη επιρροή της Αφροδίτης, του Δία και του Ήλιου που διέρχονται από το σύμβολο του Ήλιου σας. Υπάρχει επίσης η προστιθέμενη θετική επίδραση του Ποσειδώνα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να κεφαλαιοποιήσετε τα όνειρά σας και να τα κάνετε όσο το δυνατόν πιο πρακτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ(25/11 – 21/12)

Οι παρορμήσεις σας θα είναι ισχυρές σήμερα, οπότε προσπαθήστε να καταλάβετε τα κίνητρά σας για να κάνετε πράγματα.Η αυτοσυγκράτηση μπορεί να σας προσφέρει μεγάλη δύναμη, παρόλο που μπορείτε να κάνετε τον περιστασιακό εχθρό στην πορεία. Θα μπορούσατε να λαμβάνετε κάποια επιπλέον ειδική θεραπεία από τους άλλους αυτή τη στιγμή, αλλά πιθανώς μόνο επειδή αισθάνονται ότι μπορούν να κερδίσουν κάτι από εσάς. Η διπλωματία σας είναι αξιοσημείωτη και θα σας βοηθήσει να κερδίσετε έναν νέο φίλο ή μια συμφωνία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Η έντονη αίσθηση της δικαιοσύνης σας σημειώνεται στις σχέσεις σας με άλλους και αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως αντιστάθμισμα στις ισχυρές φιλοδοξίες σας επί του παρόντος. Κατά συνέπεια, άλλοι θα σας δουν ως λιγότερο αδίστακτους στη χρήση συμπόνιας για την επίτευξη των στόχων σας.Θα μπορούσατε να είστε υπερβολικοί με μερικούς τρόπους, και αν αυτό συμβαίνει σε σχέση με τις αισθηματικές σας υποθέσεις.Εργαστείτε στη διατροφή σας ή μάλλον στον ρυθμό με τον οποίο τρώτε, καθώς αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στην υγεία σας. Τρώτε μικρότερα γεύματα και ελαφρύτερα τρόφιμα από αυτά που συνήθως κάνετε.Χρειάζεστε συμμάχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Μια αίσθηση περιπέτειας περιγράφει τις δραστηριότητές σας και μπορεί να χρειαστεί να ξεφύγετε από τη συνηθισμένη ρουτίνα σας προσωρινά.Θα πρέπει να ακούτε τις συμβουλές του συντρόφου σας όταν πρόκειται για χρήματα, ωστόσο, επειδή η διέλευση του Άρη στον οίκο σας δείχνει υψηλό βαθμό ώθησης σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Μπορεί να αναλύετε υπερβολικά τις ενέργειες των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σας και να παρερμηνεύσετε τα κίνητρά τους και τις ημερήσιες διατάξεις,έτσι ώστε αυτό να είναι ένα εμπόδιο στο σημείο αυτό. Μια πιο χαλαρή προσέγγιση κάνει τη ζωή λιγότερο αγχωτική να σας δώσει την ευκαιρία να προσελκύσετε τους κατάλληλους ανθρώπους σε ένα έργο ή επιχειρηματικό εγχείρημα αν αυτό είναι στο μυαλό σας τώρα.

Να έχετε μια όμορφη μέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα