Προβλέψεις Δευτέρα 13 Μαρτίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η εβδομάδα ξεκινά θετικά, καθώς ένα θέμα που για ένα διάστημα έμοιαζε να έχει παγώσει προχωρά και οι εξελίξεις είναι πολύ ευνοϊκές για εσάς. Η λαμπερή σας προσωπικότητα και η έμφυτη γοητεία σας, σας κάνει να ξεχωρίζετε και να κερδίζετε την εμπιστοσύνη των άλλων, καθώς και το θαυμασμό τους.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μια νέα ιδέα σας μπαίνει στο

μυαλό η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά σας. Αναζητάτε τον τρόπο να την εφαρμόσετε και μαζί τους κατάλληλους συνεργάτες ώστε αυτό το νέο σας στοίχημα να σας βγάλει νικητές.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μπαίνετε στη διαδικασία να τα βάλετε όλα κάτω και να τα οργανώσετε ακόμα καλύτερα, για να μην χάνεστε ανάμεσα στις δεκάδες υποχρεώσεις και ευθύνες σας. Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε σημαντικές εξελίξεις είναι να βάλετε προτεραιότητες. Παράλληλα μην παραμελείτε τους δικούς σας ανθρώπους για να μην έχουν παράπονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η εβδομάδα ξεκινά με μικρές αναποδιές που σας εκνευρίζουν, αλλά είναι μέσα στο πρόγραμμα και πρέπει να διαχειριστείτε. Η διπλωματία σας είναι κάτι που θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε για να βγείτε λάδι σε ένα ζήτημα για το οποίο πιθανότατα θα σας ζητηθούν εξηγήσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η προσωπική ζωή γίνεται προτεραιότητα για πολλούς από εσάς που θέλουν να πάνε στο επόμενο βήμα τη σχέση τους ή να λύσουν κάποια προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί σε αυτή. Οι ελεύθεροι, πάλι, αυτή τη βδομάδα θα έχουν πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες που πιθανότατα θα έχουν εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ένα πολύτιμο μάθημα που έχετε πάρει είναι πως όσο περισσότερο προσπαθείτε και όσο καλύτεροι γίνεστε, τόσο αυτό αναγνωρίζεται από τους υπόλοιπους και σας βοηθά θα εξελίσσεστε. Μπορεί κάποιες στιγμές να νιώθετε πως κουράζεστε, αλλά αξίζει τον κόπο γιατί υπάρχει ανταμοιβή –αν όχι πάντα υλική, σίγουρα ηθική.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Τον τελευταίο καιρό ίσως μια παρεξήγηση σας έχει απομακρύνει από κάποιον άνθρωπο με τον οποίο στο παρελθόν ήσασταν πολύ κοντά. Αν αυτό σας δημιουργεί ένα βάρος και ένα ερωτηματικό για το τι ακριβώς έχει συμβεί και πώς μπορείτε να το λύσετε, αυτή την εβδομάδα θα βρείτε την ευκαιρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Πολλές αλλαγές έχουν γίνει τελευταία στον εργασιακό σας χώρο και αυτό έχει φέρει μια αναστάτωση και μια ανασφάλεια. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Προσωπικά, έχετε την ανάγκη να εξασφαλίσετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η εβδομάδα ξεκινά με αισιοδοξία, αλλά και με νέες προοπτικές να εμφανίζονται. Αγαπάτε την περιπέτεια και τις αλλαγές, αλλά πριν πάρετε τις αποφάσεις σας είναι καλό να μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά, καθώς και να σκεφτείτε μακροπρόθεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Πάντοτε προσπαθείτε να γίνεστε καθημερινά όλο και καλύτεροι, να ανεβάζετε τον πήχη πιο ψηλά και να μην επαναπαύεστε και αυτό σε βάθος χρόνου σας έχει βγει σε καλό, οδηγώντας σας σε μια συνεχή εξέλιξη που δεν σας επιτρέπει να πλήξετε. Οι κόποι σας αναγνωρίζονται από τους άλλους και ξεχωρίζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η εβδομάδα φέρνει θετικές εξελίξεις, καθώς τόσο εργασιακά όσο και προσωπικά κάποια πράγματα που θεωρούσατε πως μένουν στάσιμα, πήραν το δρόμο τους προς την κατεύθυνση που θέλατε. Προσέξτε λίγο την υγεία και τη διατροφή σας, γιατί η κούραση μπορεί να εξαντλήσει τον οργανισμό σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ο τρόπος που φροντίζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά και τους στηρίζετε ψυχικά και ηθικά όποτε έχουν την ανάγκη σας, καταδεικνύει το ταλέντο σας σε ότι έχει να κάνει με συναισθηματική νοημοσύνη. Κι αυτή τη φορά η συμβουλή σας σε αγαπημένους σας θα είναι πολύτιμη.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Δευτέρα 13 Μαρτίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα