Προβλέψεις Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Η διαμετακόμιση της Σελήνης δείχνει ότι έχετε περάσει το στάδιο της σύγχυσης και γνωρίζετε ακριβώς τι λέτε, οπότε μην επιτρέψετε σε άλλους να σας πείσουν διαφορετικά.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Αισθάνεστε ιδιαίτερα δημιουργικοί αλλά σε κάποιο στάδιο μπορεί να σας εμποδίσουν άλλοι που δεν έχουν το ίδιο όραμα με εσάς. Οι παλιές συσκευές και τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να γίνουν πολύτιμα συλλεκτικά αντικείμενα.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Αισθάνεστε κάπως κολλημένοι δημιουργικά; Πρέπει να βρείτε άλλες μεθόδους εισαγωγής κάποιων

νέων ειδών εμπειρίας, ώστε να έχετε την απαραίτητη έξοδο για να επιστρέψετε στο δρόμο της δημιουργικής ιδιοφυΐας! Βγείτε έξω.Μην παίρνετε αποφάσεις ή προχωράτε σε καμία νέα κατεύθυνση χωρίς διαβούλευση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Μερικές φορές απλά πρέπει να εναρμονιστείτε με τους βαρβάρους γύρω σας. Εάν αυτοί οι βάρβαροι είναι μέλη της οικογένειας είναι λίγο πιο δύσκολο γιατί, όπως λέει η παλιά παροιμία, μπορείτε να επιλέξετε τους φίλους σας αλλά δεν μπορείτε να επιλέξετε την οικογένειά σας. Με τη μετάβαση της Σελήνης στον τέταρτο οίκο των οικογενειακών σας ζητημάτων, θέματα προσωπικής και οικιακής φύσης μπορεί να είναι ψηλά στην ατζέντα σας.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Θα πρέπει να εργαστείτε λίγο πιο σκληρά για να κάνετε τα πράγματα να συμβούν, αλλά πρέπει επίσης να ισορροπήσετε τις φιλοδοξίες σας με έναν προσωπικό χρόνο που μπορεί να δημιουργήσει το σωστό είδος ισορροπίας για σας. Αυτή τη στιγμή μπορεί να αντιμετωπίσετε διανοητική πίεση λόγω της επιτακτικής ανάγκης να λάβετε σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Αισθάνεστε εντελώς απροετοίμαστοι για οποιονδήποτε εκφοβισμό μπορείτε να λάβετε ειδικά εάν οι φιλοσοφικές ή πολιτικές σας απόψεις είναι λίγο διαφορετικές από των άλλων ανθρώπων τώρα. Το μυαλό σας είναι ενεργό και σαφές και οι επικοινωνίες είναι επιτυχείς.Να περιμένετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικές κλήσεις και ακόμη σύντομα ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους και αναψυχή.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Μπορείτε να είστε επιτυχείς εάν ξεκινάτε μια επιχείρηση, γι ‘αυτό να κάνετε τα σχέδια σας και να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε. Επίσης, λάβετε όλες τις σχετικές διαβουλεύσεις που χρειάζεστε για να κάνετε μια ομαλή διαδικασία. Θα πρέπει να ανταλλάξετε τις σκέψεις σας με ανθρώπους που βρίσκονται στην ίδια θέση με εσάς κοινωνικά και πολιτιστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Αυτή τη στιγμή, αισθάνεστε με δεμένα τα χέρια σε προβλήματα εργασίας και αυτό μπορεί να μην είναι καθόλου άνετο.Ίσως έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε γενικά τις συνθήκες ζωής σας, αλλά τα περισσότερα από αυτά εξαρτώνται από τις σχέσεις και τις ρυθμίσεις του χώρου εργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Η υπερβολική διάκριση ακυρώνει πολλά από τα καλά που έχετε κάνει, ειδικά εάν η διάκριση αυτή έχει ενεργοποιηθεί για τον εαυτό σας και το μόνο που κάνετε είναι να παίρνετε τον χαρακτήρα σας και να ψάχνετε για όλα τα πράγματα που είναι λάθος μαζί σας. Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε αυτή τη διάκριση για να επικυρώσετε όλη την καλή δουλειά και τα σημεία του χαρακτήρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Είστε συναισθηματικοί σήμερα, γι ‘αυτό είναι καλύτερο να αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων ακόμα και αν σας πιέσουν φίλοι ή συνάδελφοι. Η Σελήνη διέρχεται το δέκατο οίκο σας και επομένως οποιαδήποτε απόφαση κάνετε τώρα μπορεί να ανατραπεί πολύ γρήγορα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Μπορείτε να ταξιδέψετε και να βρείτε ένα ασφαλές καταφύγιο μακριά από το συνηθισμένο περιβάλλον σας. Αυτό θα μπορούσε να σας δώσει την ευκαιρία να αναζωογονήσετε τον εαυτό σας. Αν είστε σε θέση όπου διαχειρίζεστε τους ανθρώπους, θα πρέπει να είστε λεπτομερείς στην εποπτεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Εάν υπάρχουν μπερδεμένα συναισθήματα στη σχέση σας, μιλήστε για το τι σκέφτεστε. Έχετε τη δυνατότητα να κοιτάξετε έντονα τα κίνητρα ενός άλλου ατόμου επί του παρόντος και μπορείτε να φτάσετε στο κατώτατο σημείο οποιουδήποτε προβλήματος που σας ενοχλεί.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα