Προβλέψεις 23 Πέμπτη Νοεμβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Είστε σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον σας και τους ανθρώπους με τους οποίους σας συναναστρέφεστε.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Μπορεί να μην γνωρίζετε ότι έχετε επιρροές σε πράγματα που δεν είναι καλά για σας. Πρέπει να αυξήσετε την ευαισθησία σας για να δείτε τι έχει αρνητικό αντίκτυπο σε σας.Οι διαθέσεις σας μπορούν γρήγορα να αλλάξουν μια από τις ευχαριστίες που επιδιώκουν σοβαρό επιχειρηματικό πνεύμα σήμερα. Εάν παίρνετε τα πράγματα για δεδομένα, δεν θα βελτιώσετε την κατάστασή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Οι πνευματικές

επιρροές είναι ισχυρές σήμερα και σας επιτρέπουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες της σχέσης σας.Η θεραπεία και η επίλυση συγκεκριμένων θεμάτων μπορεί να ξεκινήσει ανοίγοντας την καρδιά σας στο να δώσετε και να λάβετε περισσότερη αγάπη και αποδοχή σε μια σχέση τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Αντιμετωπίζετε τις αναπόφευκτες αλλαγές της ζωής σας. Γνωρίζετε ότι μπορεί να χρειαστεί να βγείτε από μια κατάσταση για δικό σας όφελος, αλλά αυτό μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο.Είστε ανήσυχοι αλλά και ανυπόμονοι.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Η ζεστασιά και η κοινωνικότητα σας θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κάνετε νέους φίλους τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Μπορεί να αισθάνεστε ότι ωθούνται να κάνουν κάτι που δεν θέλετε να κάνετε ή να πάτε πιο γρήγορα από ό, τι είναι άνετο για σας. Αυτό αφορά ειδικά τα οικονομικά θέματα. Αυτό είναι μόνο για να επικεντρωθούν οι προσπάθειές σας και να γίνουν πιο αποτελεσματικές.Αν πραγματικά συγκεντρωθείτε και είστε υπομονετικοί, μπορείτε να μετακινήσετε τα βουνά. Η ιδεαλιστική σας σήμερα και η ανάγκη να εφαρμόσετε αυτή τη φαντασία στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, οι οποίες θα ωφεληθούν πολύ. Με τον ίδιο τρόπο, μείνετε πρακτικοί.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Οι επικοινωνίες μπορούν να είναι πολύ έντονες τώρα.Δεν είναι ποτέ αργά για να εκπληρώσει ένα όνειρο. Και αν αισθάνεστε τύψεις για αυτό ή και την εκπλήρωση, θυμηθείτε ότι μπορείτε ακόμα να πάρετε τα κομμάτια και να κάνετε μια άλλη προσπάθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 24/11)

Τα ένστικτά σας είναι δυνατά και οι επιχειρηματικές υποθέσεις σας ξεκινούν καλά. Συνεχίστε να εργάζεστε σκληρά για αυτό που θέλετε. Υπάρχουν μέρη που θα θέλατε να πάτε σήμερα, αλλά δυστυχώς, οι εργασιακές δεσμεύσεις δεν θα το επιτρέψουν αυτή τη στιγμή.Μπορεί να έρθετε σε επαφή με κάποιον που είναι πολύ διαφορετικός από εσάς και σας εκπλήσσει ή σας εμπνέει. Υπάρχει ένα κρυφό μήνυμα πίσω από τις συναντήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(25/11 – 21/12)

Εάν αισθάνεστε ότι αγωνίζεστε σε μια χαμένη μάχη σήμερα, προσέξτε το γεγονός ότι η σκληρή οικονομική θέση του Κρόνου για τον Τοξότη είναι ένα μάθημα που τελικά θα προσφέρει καλά αποτελέσματα.Η επανένωση με κάποιον από το παρελθόν σας απαιτεί κάποια επανεξέταση πρώτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Αυτός μπορεί να είναι ένας συναρπαστικός χρόνος νέων και εφευρετικών ιδεών.Τα όνειρα, οι επιθυμίες και οι φαντασιώσεις για την αγάπη είναι δυνατά αλλά μπορεί να είσαστε μπερδεμένοι με κάποιον που συναντάτε μόνο για να απογοητευτείτε αργότερα όμως θα ανακαλύψετε ότι αυτό το άτομο δεν εκπληρώνει τις προσδοκίες σας. Εντούτοις, είστε σε θέση να συγκεντρώσετε μια αίσθηση πρακτικότητας και γνήσιο κίνητρο για να κάνετε νέα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Έχετε μια ισχυρή αίσθηση εξερεύνησης και περιπέτειας και θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι.Βεβαιωθείτε ότι ο προορισμός σας θα είναι κάτι που σας προσφέρει κάποια πνευματική γνώση, όχι μόνο διασκέδαση.Μπορείτε να επιτύχετε μια σημαντική πρόοδο στην εργασία και τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Η σύνδεση της Σελήνης και του Πλούτωνα σας δίνει την αίσθηση ότι κάτι δεν είναι σωστό. Πρέπει να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα αμέσως και να μην έχετε κανένα φόβο να αντιμετωπίσετε τους υπεύθυνους.Τα επιπλέον χρέη κάνουν τη ζωή λίγο δύσκολη, αλλά με τη διέλευση από το όγδοο οίκο σας, μπορείτε να καταλήξετε με δυνατούς αλλά έξυπνους τρόπους να παρακάμψετε περαιτέρω δαπάνες και να το κάνετε με τη διαβούλευση με κάποιον που εμπιστεύεστε.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα