Προβλέψεις 2 Απριλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Ήρθε η ώρα να ξεχάσεις το παρελθόν και να επικεντρωθείς στο τώρα. Σήμερα είναι σημαντική μέρα καθώς πρέπει να αρχίσεις να κάνεις ορισμένα σχέδια για το μέλλον. Μην αφήσεις το χρόνο να πάει χαμένος.

Ταύρος

Κάποιοι μπορεί να σε κριτικάρουν σήμερα αλλά προσπάθησε να μην δώσεις ιδιαίτερη σημασία. Τακτοποίησε τις εκκρεμότητές σου, δώσε τον καλύτερο εαυτό σου στη δουλειά σου και κέρδισε την εύνοια του αφεντικού σου.

Δίδυμοι

Σκέψου θετικά και προετοιμάσου έτσι ώστε να έχεις πολύ καλή διάθεση όλη την ημέρα σήμερα. Θα προκύψουν πολλά

που θα σε αναστατώσουν, όμως σου προτείνουμε να διατηρήσεις την ψυχραιμία και το χαμόγελό σου.

Καρκίνος

Μην επικεντρωθείς στα παιχνίδια και στην διασκέδαση σήμερα αλλά πρόσεξε τι θα κάνεις με τα θέματα που σε απασχολούν. Αναφερόμαστε φυσικά στα οικονομικά σου που τελευταία δεν πάνε όπως θα ήθελες.

Λέων

Κάνε ένα σχέδιο και προσπάθησε να κινηθείς με αυτό μέχρι να φτάσεις στον απώτερο σκοπό σου. Μην επιτρέπεις τίποτα και κανένας να μπει εμπόδιο στο δρόμο σου προς την κορυφή.

Παρθένος

Προσπάθησε να μην εκνευρίζεις τους άλλους σήμερα και δείξε καλή θέληση να προσαρμόζεσαι στην παρέα που βρίσκεσαι. Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σου.

Ζυγός

Σήμερα ίσως πρέπει να σκεφτείς ορισμένα πράγματα και να αξιοποιήσεις κάπως τα λεφτά που έχεις. Μια σημαντική ευκαιρία θα παρουσιαστεί στο δρόμο σου και σου προτείνουμε να την εκμεταλλευτείς.

Σκορπιός

Σήμερα ίσως είναι πολύ δύσκολο να βρεις κοινό σημείο πλεύσης με κάποιον από το περιβάλλον σου. Παρόλα αυτά προσπάθησε να διατηρήσεις χαμηλούς τους τόνους και να μην πεις πράγματα που σύντομα θα μετανιώσεις.

Τοξότης

Μπορεί σήμερα να σε απασχολεί κάτι πολύ έντονα αλλά σκέψου ότι αυτό ίσως είναι για καλό. Ένας φίλος χρειάζεται τη βοήθεια και τη συμβουλή σου. Μην αδιαφορήσεις, αλλά δώστου προσοχή.

Αιγόκερως

Προσπάθησε να νιώσεις άνετα στην δουλειά σου σήμερα ώστε να καταφέρεις να έχεις μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Το παρασκήνιο που υπήρχε λίγες ημέρες πριν έχει κοπάσει και όλοι σε έχουν αφήσει ήσυχη.

Υδροχόος

Βγάλε τα σύννεφα από το μυαλό σου σήμερα και κάνε μεγάλες προσπάθειες να σκεφτείς ήρεμα και ξεκάθαρα. Μόνο έτσι θα έχεις το αποτέλεσμα που τόσο θες. Προσοχή στην υγεία σου.

Ιχθύες

Ότι δεν έκανες χθες πρέπει να το τελειώσεις σήμερα γι αυτό μην βρίσκεις δικαιολογίες να κωλυσιεργήσεις. Σήκωσε τα μανίκια και στρώσου στη δουλειά.

Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα