Προβέψεις Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα λίγο διαφορετικά και πιο ήρεμα. Είναι μία περίπλοκη μέρα και γι αυτό χρειάζεται και προσοχή. Όταν το σκεφτείτε, θα δείτε ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Μην φεύγετε όταν μιλάτε στους γονείς και τα αφεντικά σας. Μιλήστε μαζί τους.

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Αποφύγετε αμφιλεγόμενα θέματα όπως η πολιτική, η θρησκεία και τα φυλετικά ζητήματα, επειδή θέλουν ιδιαίτερη προσοχή για να τα χειριστείτε σήμερα. Κάποιος μπορεί να αντιδράσει υπερβολικά αλλά μην δώσετε σημασία. Αυτό συμβαίνει

επειδή σήμερα οι άνθρωποι έχουν έντονα συναισθήματα για τα πάντα!

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Ίσως να είστε δυσαρεστημένοι με το πώς χειρίζεστε κάτι σήμερα ή σχετικά με μια συζήτηση για μια κληρονομιά ή κοινή ιδιοκτησία. Φυσικά, έχετε έντονα συναισθήματα, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα Κάντε ό,τι μπορείτε να κάνετε, αλλά μην αντιδράτε υπερβολικά.

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Αποφύγετε επιχειρήματα και έντονες συζητήσεις με τους συνεργάτες και τους στενούς φίλους σας σήμερα, επειδή μπορεί να μετανιώσετε ότι πείτε αργότερα. Θυμηθείτε τον στόχο σας. Θέλετε να παραμείνετε σε καλούς όρους με εκείνους που είναι πιο κοντά σε σας προφανώς. Ως εκ τούτου, αποφύγετε τις εντάσεις.

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Έχετε σήμερα ισχυρές απόψεις σχετικά με τα θέματα υγιεινής, την υγεία και ενδεχομένως τον τρόπο βελτίωσης της εργασίας σας ή κάνοντας κάτι καλύτερο. Και ίσως έχετε δίκιο σε όλα όσα λέτε – αλλά αν κάποιος διαφωνεί – τώρα έχετε έναν αγώνα στα χέρια σας.

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Αυτή είναι μια γεμάτη μέρα για ρομαντισμό . Ωστόσο, οι σχέσεις με τα παιδιά μπορεί να είναι δύσκολες. Προσπαθήστε να αντιδράτε ψύχραιμα και να σκέφτεστε περισσότερο. Απλά θυμηθείτε ότι πρέπει να βάζετε και όρια σε κάποιες καταστάσεις. Έχετε υπομονή, ηρεμία και κατανόηση.

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Αποφύγετε τις έντονες συζητήσεις σήμερα επειδή θα υπάρξουν εντάσεις. Οι άνθρωποι αντιδράνε έντονα και συναισθηματικά σήμερα και είναι έτοιμοι να τους αφήσουν να ξεφύγουν. Να είστε λογικοί και ώριμοι. Μην παγιδευτείτε στο δράμα των άλλων.

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Είστε δυνατοί σήμερα σε όλες τις επικοινωνίες σας με τους άλλους επειδή είστε πολύ προσηλωμένοι σε αυτό που θέλετε. Η εμμονή μπορεί να είναι μια καλύτερη λέξη. Αυτό σημαίνει ότι και κάνετε θα αποδίδετε. Αλλά με ποιο σκοπό; Μην αποξενώσετε συγγενείς και φίλους.

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Οι άνθρωποι δεν είναι ποτέ περιστασιακοί για τα χρήματα. Υποκρίνονται ότι είναι. Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι είναι πιο ιδιωτικοί και πιο έντονοι για τα χρήματα από ό,τι για το σεξ. Σήμερα, κάποιες οικονομικές συζητήσεις μπορεί να πάρουν μια βαρύτητα. Κρατήστε τα πράγματα ελαφριά και σε μία ισορροπία.

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Είστε σε μία φάση που θέλετε να σκεφτείτε και να αναθεωρήσετε για αρκετά πράγματα στην ζωή σας. Σήμερα βρίσκεστε σε αυτό το αίνιγμα. Προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι, μακριά από εντάσεις και θα τα καταφέρετε. Αφήστε τον ενθουσιασμό να γλιστρήσει. Φροντίστε τον εαυτό σας.

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Κάτι που συμβαίνει χωρίς να το ξέρετε μπορεί να σας ενοχλήσει σήμερα. Πολύ πιθανότατα, κάποιος θα σκάψει μερικά μυστικά που θα ήθελες καλύτερα να τα θάψουν. Δεν υπάρχει τίποτα πολύ που μπορείτε να κάνετε εκτός από το να το αγνοήσετε.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Μια αλληλεπίδραση με έναν φίλο ή μέλος μιας ομάδας θα είναι έντονη σήμερα, επειδή και οι δύο θέλετε κάτι και ίσως να συγκρουστείτε. Ψάξτε για μια κοινή λύση που θα ταιριάζει και στους δύο. Προσπαθήστε να αφοσιωθείτε στον στόχο σας και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.
Από την Αντιγόνη Θάνου

Διαβάστε ακόμα: Πώς θα κατακτήσεις τον εξαιρετικά εσωστρεφή άντρα Παρθένο

Keywords
Τυχαία Θέματα