Πρώτη μέρα στο σχολείο: Γνωστοί Έλληνες φωτογραφίζουν τα παιδιά τους πριν χτυπήσει το κουδούνι

Οι μαθητές επέστρεψαν σήμερα (12/9) στα σχολεία μετά τις καλοκαιρινές διακοπές τους και όλοι οι γονείς από το πρωί βρίσκονται σε εγρήγορση για τη νέα αρχή των παιδιών τους. Η σημερινή μέρα ξεκίνησε με τον αγιασμό, ενώ από αύριο θα αρχίσουν κανονικά τα μαθήματα.

Μάλιστα, με αφορμή την σημερινή ημέρα, δεκάδες ήταν οι γνωστοί Έλληνες που ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media

φωτογραφίες των παιδιών τους, λίγο πριν αυτά αναχωρήσουν για το σχολείο.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία με τους δυο γιους του και έγραψε: «Καλή σχολική χρονιά Γκουνταράκια μου. Καλή πρόοδο σε όλα τα παιδάκια. Καλημέρα και καλή εβδομάδα με υγεία».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γρηγόρης Γκουντάρας (@g.goudaras)

Ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης δημοσίευσε στο Instagramμια φωτογραφία των παιδιών του με τις στολές και τις σχολικές τσάντες τους. Στη λεζάντα της ανάρτησής του, έγραψε: «Καλή σχολική χρονιά στα παιδάκια μας. Η γνώση είναι δύναμη και η παιδεία, η περιουσία μας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Konstantinidis (@stefkonstantinidis)

Η Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram ένα χαρτωμένο στιγμιότυπο με την κόρη τους, Μελίτα. «Πρώτη μέρα στο σχολείο. Παιδάκι μας…πόσο γρήγορα μεγαλώνεις… Δείξε μας τον κόσμο άγγελε μου…μέσα από τα δικά σου μάτια θέλουμε μόνο να τον βλέπουμε», έγραψαν στη λεζάντα της ανάρτησής τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou)

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με τον γιο της, Μάξιμο, και έστειλε τις ευχές της για τη νέα σχολική χρονιά.

«Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια!!! Καλή δύναμη σε όλες τις μαμάδες και τους μπαμπάδες και ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους εκπαιδευτικούς που μας τα φροντίζουν αυτές τις δύσκολες πρώτες μέρες», έγραψε η επιχειρηματίας στην ανάρτησή της.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία του γιου του και έγραψε: «Έτοιμοι για όλα!! Καλή αρχή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Makalias (@dimitrismakalias)

Η σύζυγος του Γιώργου Γιαννιά, Ελευθερία Παντελιδάκη, δημοσίευσε στο Instagram τρεις φωτογραφίες με τους γιους της. Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε : «Καλή σχολική χρόνια να έχουν όλα τα παιδάκια μας με υγεία! Σας λατρεύω αντράκια μου καλή αρχή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftheria Pantelidaki (@eleftheriapantelidaki)

Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Καραβάτου με τα παιδιά της. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε με την κόρη της, Αέλια, η παρουσιάστρια έγραψε: «Είναι πια εκτάκι. Θα τρελαθώ!! Καλή αρχή, Αέλιά μου».

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/09/220912164635_694550D10FCE6FC3C5E2C8EEBB0DECB1_video_dashinit.mp4

Η Έλενα Ασημακοπούλου δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία με την κόρη της, η οποία φέτος θα πάει πρώτη γυμνασίου. «Back to school και πότε πήγε πρώτη γυμνασίου το κορίτσι μου χαμπάρι δεν πήρα!!! Καλή σχολική χρόνια σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς!!!», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Asimakopoulou (@elena_asimakopoulou)

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η Όλγα Λαφαζάνη με τα παιδιά της. Στη λεζάντα της ανάρτησης, η δημοσιογράφος έγραψε: «Περιμένοντας το σχολικό … Καλή αρχή σε όλα τα παιδάκια που ξεκινούν σήμερα το σχολείο ! Τα γλυκά μας πλασματάκια … Που στο βλέμμα τους κρύβεται η αγωνία , το άγχος , ο λίγος φόβος για τα προνηπιάκια ( σαν το δικό μου) αλλά και ο ενθουσιασμός για όλα αυτά τα όμορφα που έρχονται!!! Καλή μας σχολική χρονιά, σε παιδάκια και γονείς με υγεία !!!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olga Lafazani (@olga_laf)

Διαβάστε επίσης:

Τι είναι το ταντρικό σεξ; Πρέπει να το δοκιμάσεις;

Πρωινό μας-Γιώργος Παπαγεωργίου: «Έχει υπάρξει πρόταση να παίξουμε μαζί με τη Δανάη Μιχαλάκη»

Βάσω Λασκαράκη: Οι ανησυχίες για την κόρη της, Εύα -«Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι πως…»

Keywords
Τυχαία Θέματα