Προϊόντα για μαλλιά: Μάθε τα νέα σαμπουάν, conditioners και τις μάσκες για κάθε ανάγκη!

Θέλεις να δεις τα μαλλιά σου όπως ποτέ ξανά; Έχεις μπει σε διαδικασία να προσέχεις τα μαλλιά σου, να τα περιποιείσαι και να τους χαρίζεις την προσοχή που τους αξίζει;

Δες παρακάτω μερικά από τα νέα λανσαρίσματα που μπορείς να βρεις τώρα στην αγορά έχοντας πάντα ως γνώμονα τις ανάγκες των μαλλιών σου αλλά και τι αποτελέσματα περιμένεις.

Ακολουθεί ο πιο πλήρης οδηγός περιποίησης μαλλιών:

Με υψηλή συγκέντρωση αμινοξέων

και φυσικά συστατικά, τα Syoss Deep Conditioners χαρίζουν 20 φορές πιο δυνατά και ανθεκτικά μαλλιά*, απαλά με υγιή όψη!

Η φόρμουλά τους βοηθά στην πρόληψη της φθοράς, ενδυναμώνει και περιποιείται σε βάθος τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει υπέροχη απαλότητα.

Το conditioner για βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά προστατεύει το χρώμα των μαλλιών ως και 12 εβδομάδες.

H φόρμουλα της νέα σειράς Gliss Aqua Revive με Hyaluron και Θαλάσσια Άλγη σχεδιάστηκε ώστε να καλύπτει στοχευμένα τις ανάγκες των κανονικών & ξηρών μαλλιών προσφέροντας καθημερινή περιποίηση που δε βαραίνει τα μαλλιά, υπέροχη λάμψη και μοναδική αίσθηση ενυδάτωσης για έως 48 ώρες.

Το σαμπουάν της σειράς απευθύνεται σε κανονικά και ξηρά μαλλιά, χαρίζει έως και 48 ώρες αίσθηση ενυδάτωσης, λάμψη ενώ είναι ιδανικό ακόμα και για καθημερινό καθαρισμό καθώς δε βαραίνει τα μαλλιά.

Η νέα σειρά Pantene Μεταξένια και Λαμπερά περιέχει ένα μείγμα θρεπτικών συστατικών που συμβάλει στην επανόρθωση των κατεστραμμένων και ταλαιπωρημένων μαλλιών που έχουν την όψη άχυρου, χαρίζοντάς τους ακαταμάχητη απαλότητα και μεταξένια υφή.

Η μάσκα μαλλιών της σειράς με Βιοτίνη + Υδρολυμένη Πρωτεΐνη Μεταξιού βοηθά στην αποκατάσταση της φθοράς των μαλλιών από το έντονο styling, τη χημική επεξεργασία ή τις βαφές.

Το Le Petit Marseillais, παρουσιάζει τη σειρά «Αναδόμηση» με εκχύλισμα βιολογικού φραγκόσυκου και βιολογικής
καλέντουλας που συμβάλλει στην ενίσχυση και στην προστασία της τρίχας, βοηθώντας τα μαλλιά να ανακτήσουν την απαλότητα, την ελαστικότητα και τη λάμψη τους.

Το σαμπουάν κατά του σπασίματος της τρίχας ενισχύει τις ίνες της τρίχας και βελτιώνει την ελαστικότητα των μαλλιών.

Το νέο Botanical Repair Strengthening Overnight Serum από Aveda είναι ένα vegan, 99% φυσικό, ανάλαφρο και υψηλής απορρόφησης serum που δημιουργεί ένα αόρατο πέπλο προστασίας στα μαλλιά αποτρέποντας την καταστροφή και το φριζάρισμα κατά τη διάρκεια του ύπνου, αφήνοντάς τα πιο δυνατά, βαθιά ενυδατωμένα και ορατά αναζωογονημένα.

Το νέο serum δρα σε μια νύχτα, χτίζοντας τους δεσμούς στον πυρήνα της τρίχας, δυναμώνοντας και επαναφέροντας τα μαλλιά και προστατεύοντας τα από μελλοντικές φθορές.

Το Elvive παρουσιάζει τo Ηydra [Hyaluronic], τη νέα σειρά περιποίησης για αφυδατωμένα μαλλιά από την L’Oréal Paris.

Ενδυναμωμένη με σύστημα φροντίδας με υαλουρονικό οξύ, η σειρά Ηydra [Hyaluronic] προσφέρει ενυδάτωση για 72 ώρες² και κάνει τα μαλλιά να φαίνονται 2 φορές πιο γεμάτα και ανάλαφρα.

Το αποτέλεσμα; Υγιή, ανάλαφρα και γεμάτα κίνηση μαλλιά, δύο φορές πιο ενυδατωμένα³ και χωρίς να βαραίνουν. Άμεση ενυδάτωση για άμεσα όμορφα μαλλιά.

Φώτο: Unsplash 

Δες επίσης: 

Το μόνο συστατικό που πρέπει να προσθέσεις στο smoothie σου για μακριά και πλούσια μαλλιά

Αυτή είναι η σωστή σειρά εφαρμογής των προϊόντων για τα μαλλιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα