Πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη δηλώνει: ”Ήταν δύσκολη και απαιτητική…”

Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε ο Δημήτρης Γρηγοράκης στο You και μίλησε μεταξύ άλλων για το επαγγελματικό προφιλ της Ελένης Μενεγάκη.

Ο γνωστός διατροφολόγος που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την ξανθιά παρουσιάστρια μίλησε για τον χαρακτηρισμό ”δύσκολη συνεργάτιδα”, που συχνά της αποδίδουν.

Πολλοί χαρακτηρίζουν την Ελένη Μενεγάκη δύσκολη συνεργάτιδα…

Ήταν δύσκολη και απαιτητική, όπως όλοι πρέπει να είμαστε όταν κάνουμε

μια δουλειά σε συνθήκες πρωταθλητισμού. Σε τηλεοπτικές μου δηλώσεις φάνηκε ότι επιτίθεμαι στην Ελένη Μενεγάκη, κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Ίσα-ίσα την αγαπάω, με βοήθησε και της χρωστάω ευγνωμοσύνη, όπως της χρωστάνε πολλά άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Διάσημες πελάτισσες έχετε;

Και πελάτισσες και πελάτες, όπως την Ελεονώρα Μελέτη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όμως δεν θα σας πω άλλα ονόματα γιατί δεσμεύομαι από απόρρητο. Πρόκειται όμως για μεγάλα ονόματα, πολιτικούς και κοσμικές κυρίες.

Απορρίπτετε πελάτες;

Δεν είναι σύνηθες φαινόμενο, αλλά το κάνω όταν καταλαβαίνω ότι κάποιος έρχεται για να παίξει ή για να μάθει πώς είναι η Ελένη Μενεγάκη ή η Ελεονώρα Μελέτη από κοντά. Υπάρχουν και δύστροποι πελάτες που έρχονται με πολύ αρνητική ενέργεια που δεν μπορώ να την αφομοιώσω. Γι’ αυτό, χωρίς να είμαι θρησκόληπτος, κάνω μία φορά κάθε μήνα αγιασμό, για εξαγνισμό των όποιων αρνητικών στοιχείων υπάρχουν στον χώρο. Το κάνω για μένα.

Πελάτισσα έχετε ερωτευτεί;

Ναι, έχω ερωτευτεί και με έχουν ερωτευτεί. Διάφορες πελάτισσες μου το δείχνουν με πολύ διακριτικό τρόπο.

Διαβάστε ακόμα:

Λάουρα Νάργες: “Θα ήθελα να σας παρακαλέσω θερμά να σταματήσετε την κάθε μου ανάμειξη με τον Κώστα Κοκκινάκη και…”

Keywords
Τυχαία Θέματα