Πρω1νό: Σοκάρει η ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τη φωτογραφία της Μαλένας 2 ώρες πριν δολοφονηθεί

Από ασφυξία έφυγαν από τη ζωή τα δύο μικρότερα παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, Μαλένα και Ίριδα, σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια που παραδόθηκε χτες το πρωί (20/6) στις Αρχές.

Μια μέρα μετά από αυτή την εξέλιξη, το Πρω1νό έφερε στο «φως» ένα ανατριχιαστικό ντοκουμέντο με την άτυχη Μαλένα.

Πρόκειται για μια ανάρτηση που είχε κάνει η κατηγορούμενη στο Facebook, με αφορμή τους 15 μήνες από τον θάνατο της μικρής. Στο στιγμιότυπο βλέπουμε

τη Μαλένα να βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου, 2 μόλις ώρες πριν φύγει από την ζωή.

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στις 13 Απριλίου 2019, στις 14:30, τη μέρα δηλαδή που πέθανε το κορίτσι.

«Σάββατο 13/04/19, ώρα 2.30 σε κοιτούσα και σε θαύμαζα που μπορούσες να φας. Ώρα 4.40 άκουσα τελευταία φορά τη φωνή σου. 15 μήνες μακριά μας αναζητώ να ακούσω και πάλι το μαμά. Να μας προσέχεις όμορφη μου από εκεί που είσαι και να μας στέλνεις δύναμη» έγραφε στην ανάρτησή της η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε πως στην φωτογραφία αυτή «δεν υπάρχει κανένα σημαδάκι στο πρόσωπο του. Ο κ. Λέων είπε ότι εικάζουμε πως οι τρεις κοκκινίλες στο πρόσωπο του παιδιού, που έχουν αποτυπωθεί και στην φωτογραφία από το νεκροτομείο, είναι τα σημάδια από τα τρία δάχτυλα του ανθρώπου που έβαλε το χέρι του και έπνιξε το παιδί. Ο κ. Λέων είπε πως για τρία λεπτά ο άνθρωπος που έφραξε την αναπνοή του παιδιού, έβλεπε το παιδί να βασανίζεται και να ψυχορραγεί».

Διαβάστε επίσης:

Πέννυ Μπαλτατζή: Γέννησε πρόωρα το δεύτερο παιδί της

Αντιγόνη Ψυχράμη: Είναι έγκυος! Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα και η on air συγκίνηση του Δημήτρη Μακαλιά!

Αθηνά Οικονομάκου -Φίλιππος Μιχόπουλος: Η αποκάλυψη για τη μετακόμιση στο καινούργιο τους σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα