Πρω1νό: Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει ότι η δασκάλα της στο pole dancing είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Πως την χαρακτηρίζει;

Πέρα από την αγάπη της για τη δημοσιογραφία είχε γίνει εξ αρχής γνωστή και η αδυναμία της στο pole dancing. Μάλιστα πέρα από προσωπικό της χόμπι είναι και δασκάλα του συγκεκριμένου χορού.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μάλιστα φαίνεται πως πριν μπει στο παιχνίδι επιβίωσης δίδασκε σε γνωστά πρόσωπα της εγχώριας showbiz μεταξύ των οποίων και στην… Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Με αφορμή τα τελευταία γυρίσματα της αγαπημένης σειράς των ”Συμμαθητών” η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Πρω1νού.

Όταν ρωτήθηκε για την σχέση της με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε: «Η δασκάλα μου είναι. Μιλήσαμε … με ενημέρωσε πριν φύγει… Προσπάθησα να την αποτρέψω γιατί ξέρω πόσο καλό και πόσο ευαίσθητο παιδί είναι», ενώ πρόσθεσε για τον χαρακτήρα της: «Είναι λάθος όλο αυτό, γιατί δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα όλο αυτό. Όλα είναι μέσα από την ματιά ενός ανθρώπου που κάνει μοντάζ. Ανά πάσα στιγμή ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος μπορεί να γίνει σχεδόν μισητός», επεσήμανε και συμπλήρωσε συγκεκριμένα: «Εγώ ξέρω τις αντιδράσεις της Ευρυδίκης και δεν αντιστοιχούν σε αυτό που της βγάζουν. Είναι το πιο γλυκό κορίτσι στον κόσμο».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

The post Πρω1νό: Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει ότι η δασκάλα της στο pole dancing είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Πως την χαρακτηρίζει; appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα