Πρω1νό: “Όταν σκηνοθέτισα την Αλίκη Βουγιουκλάκη οι διανοούμενοι φίλοι μου δε μου μιλούσαν”!

Συνέντευξη στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη παραχώρησε η Ρούλα Πατεράκη, η οποία αναφέρθηκε τόσο στα επαγγελματικά της, όσο και στη προσωπική της ζωή.

“Έχω κάνει πολλές παραστάσεις και πιο εμπορικές που έκαναν επιτυχία και τις χάρηκα. Μου αρέσει να δουλεύω με νέους ηθοποιούς γιατί είναι πιο μορφωμένοι και όμορφοι, έχουν ωραίο δέρμα και ωραία μαλλιά λάμπουν! Έχω κουραστεί πολύ με το θέατρο, θα ήθελα λίγο την ησυχία μου, αν είχα ένα σπίτι γεμάτο με τηλεοράσεις εκεί θα ζούσα.”, αποκάλυψε για την πορεία

της στον χώρο του θεάτρου.

Αναφερόμενη στη μεγάλη της αγάπη, την τηλεόραση, εξομολογήθηκε πως της αρέσουν τα ριάλιτι και μάλιστα στήριξε τους παρουσιαστές, τονίζοντας: Μου αρέσει να βλέπω ριάλιτι, περνάω καλά. Θέλει ταλέντο για να είσαι παρουσιαστής, πρέπει να είσαι ευφυής για να το κάνεις, εμείς οι ηθοποιοί λίγο θολώνουμε και τα νερά κάποιες φορές.

Η Ρούλα Πατεράκη μίλησε και για την περίοδο που συνεργάστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και δήλωσε πως οι φίλοι της δεν της μιλούσαν για την επιλογή που έκανε: “Έχω πάρει ρίσκο στη δουλειά μου, τη περίοδο που σκηνοθέτισα την Αλίκη Βουγιουκλάκη οι διανοούμενοι φίλοι μου δε μου μιλούσαν. Δεν περίμενα να πάρει τόση έκταση το θέμα και να μη μου μιλάνε κάποιοι άνθρωποι μέχρι σήμερα”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Φελίσια Λαπάτη αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει!

Φαίη: “Μίλησα με τον Γιώργο Μαυρίδη χθες στο τηλέφωνο. Πήρε να…”

Ξανθή Τζερεφού: Η ανήθικη πρόταση που δέχτηκε και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Keywords
Τυχαία Θέματα