Πρω1νό: Η απάντηση της Ματίνας Παγώνη στον Σταμάτη Γονίδη -«Το επίπεδο του καθενός έχει κριθεί»

Μέσω Skype μίλησε σήμερα το πρωί (17/1) η Ματίνα Παγώνη στο Πρω1νό!

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, απάντησε -μεταξύ άλλων- και στα όσα έγραψε ο Σταμάτης Γονίδης σε πρόσφατη ανάρτησή του στα social media σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής είχε γράψει: «Φίλοι μου είναι να γελάς και να κλαις μαζί… Ένα είναι σίγουρο ότι σε λίγα χρόνια θα απορούμε πως ανεχτήκαμε να μας συμβουλεύουν

για την υγεία μας κάποιοι γραφικοί τύποι, όπως Βασιλακόπουλος, Παγώνη… Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Μήπως θέλουν να μας τρελάνουν; Μήπως μας έχουν δει ότι έχουμε ίδιο επίπεδο με αυτούς; Ρε τι ζούμε».

«Το επίπεδο του καθενός έχει κριθεί. Ο κ. Γονίδης δεν είναι γιατρός, δεν μπορεί να αποφασίζει για ιατρικά πράγματα και δεν πρέπει να επηρεάζει και τους υπόλοιπους, εάν θέλει να τον σέβονται. Γιατί διαφορετικά, όπως καταλαβαίνετε, υποβαθμίζεται ο ίδιος. Δεν με ενόχλησε καθόλου, ούτε που ασχολήθηκα, ειλικρινά σας μιλάω. Σε όλους αρέσει να κάνουν τους γιατρούς. Βέβαια, για να κάνεις τον γιατρό πρέπει να έχεις σπουδάσει 15 χρόνια», είπε η Ματίνα Παγώνη στον αέρα του Πρω1νού.

Διαβάστε ακόμα:

Ανθή Βούλγαρη: Γιατί δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην “Κοινωνία Ώρα Mega” μετά από 15 ημέρες απουσίας; 

Τζώρτζης Μονογυιός: Αύριο η κηδεία του στη Μύκονο 

Αντριάνα Παρασκευοπούλου για τον κορονοϊό: «Φοβήθηκα πάρα πολύ -Εκείνη την ώρα σκέφτεσαι πως δε θα προλάβεις να…» 

Keywords
Τυχαία Θέματα