Που θα βρεις το πιο όμορφο και πιο οικονομικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Τα Χριστούγεννα είναι από τις αγαπημένες μας εποχές και ήδη έχουμε αρχίσει να οργανώνουμε τη λίστα για να φτιάξουμε το πιο ζεστό και παραμυθένιο σπίτι. Πρώτο στη λίστα μας; Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ο πρωταγωνιστής της διακόσμησης!

«Μα πόσο δύσκολο είναι να στολίσεις ένα δέντρο;» θα αναρωτιέσαι. «Πώς τα κάνουν όμως τόσο τέλεια αυτά τα δέντρα στις φωτογραφίες;», «Εγώ τι κάνω διαφορετικό και δε βγαίνει και το δικό μου δέντρο έτσι;». Για αυτό και εμείς βρήκαμε και σου προτείνουμε

το πιο όμορφο δέντρο για τις φετινές γιορτές. Το καλύτερο; Δε θα σου κοστίσει περισσότερα από 38 ευρώ και θα το βρεις στο eshop του ΔΙΑΦΑΝO.

Φέτος το πιο όμορφο δέντρο θα είναι το δικό σου

Αν πάντα ονειρευόσουν να στολίσεις ένα δέντρο όπως αυτά που βλέπεις στις ταινίες, φέτος ήρθε η στιγμή να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου. Αυτό το υπέροχο δέντρο που βλέπεις είναι 2.10 μέτρα και θα σου κλέψει την καρδιά!

Σε ότι αφορά το στολισμό θα τηρήσουμε τον χρυσό κανόνα που δεν είναι άλλος από: Λαμπάκια – Μπάλες και ένα όμορφο λαμπερό αστέρι.

Δες ΕΔΩ όλα τα λαμπάκια

Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου αλλά η υπερβολή στα χριστουγεννιάτικα στολίδια έχει ως αποτέλεσμα να φαίνεται σαν να είναι μονίμως έτοιμο να πέσει ή να δείχνει πραγματικά πολύ «φορτωμένο». Σκέψου ότι τα 200 πολύχρωμα φωτάκια και οι 68 μπάλες θα δημιουργήσουν μια μαγική ατμόσφαιρα στο σπίτι σου.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Μπορείς να διαλέξεις μεταξύ 8 διαφορετικών συνδυασμών, ανάλογα το στυλ και τη διακόσμηση του χώρου σου ή απλά με βάση το αγαπημένο σου χριστουγεννιάτικο χρώμα. Κάθε πακέτο έχει 68 μπάλες ίδιου μεγέθους, αρκετές για να στολίσεις κάθε κλαδί του δέντρου σου. Ένα τρικ που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να τοποθετήσεις μερικά στολίδια πιο μέσα στο δέντρο ώστε να δώσεις βάθος στην όψη του δέντρου.

Και επειδή δέντρο χωρίς άστρο στην κορυφή δε γίνεται, επέλεξε ένα που θα κάνει τη διαφορά. Για την βάση, η φάτνη είναι από τις κλασικές επιλογές και από τις αγαπημένες όλων.

Παρόλα αυτά αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά, μπορείς να πάρεις χαρτί περιτυλίγματος και να τυλίξεις άδεια κουτιά σε διαφορετικά μεγέθη, μέχρι να έρθει η ώρα να τα αντικαταστήσεις με τα κανονικά!

Στην περίπτωση που έχεις στολίδια αλλά χρειάζεσαι ένα νέο δέντρο – γιατί δεν έχει μείνει κανένα κλαδί στο προηγούμενο – σου έχω την απόλυτη πρόταση, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο 2.10 μέτρα με 14,90 ευρώ. Μπορείς να το δεις ΕΔΩ

Τώρα που το δέντρο σου είναι έτοιμο, μπορείς να ασχοληθείς με τη διακόσμηση του υπόλοιπου σπιτιού. Κρεμαστά στολίδια, σπιτάκια με κεράκια, καρουζέλ, όμορφα ρεσώ, αγγελάκια και άλλα πλάσματα του κόσμου των Χριστουγέννων θα βρουν την θέση τους από το σαλόνι μέχρι και το μπάνιο σου.

Δες ΕΔΩ όλα τα διακοσμητικά

Δες ΕΔΩ όλα τα χριστουγεννιάτικα στην ειδική κατηγορία του ΔΙΑΦΑΝΟ για να ολοκληρώσεις τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!

Eshop: www.diafanostores.gr

Facebook: @diafanostores

Instagram: @diafano_stores

!function(f,b,e,v,n,t,s)

{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?

n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};

if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';

n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;

t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];

s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script',

'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');

fbq('init', '940782812679021');

fbq('track', 'PageView');

Keywords
Τυχαία Θέματα