Πώς βλέπει ένας Παρθένος τα άλλα ζώδια; Δες με ποια ταιριάζει απόλυτα!

Κάθε ζώδιο αντιμετωπίζει με διαφορετικό τρόπο τα υπόλοιπα ζώδια και παρακάτω θα δεις πώς βλέπει τους αστρολογικούς του «αντιπάλους» ένας Παρθένος.

Παρθένος για Κριό: Ο Παρθένος αντιμετωπίζει τον Κριό φιλικά. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως η σχέση τους δεν μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο ιδιαίτερο.

Παρθένος για Ταύρο: Ο Παρθένος νιώθει πως ο Ταύρος είναι ο αδικημένος του ζωδιακού κύκλου και νιώθει την υποχρέωση να τον αγαπήσει. Αυτό το συναίσθημα βέβαια δεν οδηγεί πάντα σε κάτι καλό.

Παρθένος για Δίδυμο: Ποτέ δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για το ζευγάρωμα ενός Παρθένου και ένα Διδύμου. Η φιλία τους θα αντέξει αλλά για τη σχέση τους δεν είμαστε τόσο σίγουροι.

Παρθένος για Καρκίνο: Ο Παρθένος νιώθει μεγάλη συμπάθεια για τον Καρκίνο και η σχέση τους μπορεί εύκολα να γίνει ερωτική.

Παρθένος για Λέων: Δεν θα τα πάνε εύκολα καλά γιατί δεν ταιριάζουν τόσο πολύ ως προσωπικότητες.

Παρθένος για Παρθένο: Κι όμως, οι Παρθένοι δεν αντιμετωπίζουν με πολλή θέρμη τους άλλους Παρθένους.

Παρθένος για Ζυγό: Δύσκολη σχέση και δεν θα πετύχει εύκολα. Αν όμως το θέλουν και οι δύο και το παλέψουν, υπάρχει ελπίδα!

Παρθένος με Σκορπιό: Η χημεία τους είναι έντονη από το πρώτο λεπτό. Το αν θα καταφέρουν να διατηρήσουν τη σχέση τους υγιή είναι στο χέρι τους.

Παρθένος με Τοξότη: Παρόλο που ο Παρθένος κριτικάρει έντονα τους γύρω του, δεν του αρέσει που ο Τοξότης είναι επίσης αρκετά επικριτικός.

Παρθένος με Αιγόκερω: Ταιριάζουν σαν δυο σταγόνες νερού!

Παρθένος με Υδροχόο: Και ταιριάζουν και δεν ταιριάζουν…Ο χρόνος θα δείξει.

Παρθένος με Ιχθύ: Αυτό που ελκύει τον Παρθένο ως προς τον Ιχθύ είναι το πόσο διαφορετικός και ξεχωριστός είναι συγκριτικά με όλα τα άλλα ζώδια.

Διαβάστε ακόμα: ΑΥΤΑ τα 3 ζώδια ερωτεύονται πάρα πολύ εύκολα!

Να για ποιους λόγους οι Ιχθείς δυσκολεύονται να κάνουν σχέσεις

Η Λίτσα Πατέρα αναλύει τι συμβολίζει η θέση του Κρόνου σε κάθε ζώδιο!

Keywords
Τυχαία Θέματα