Πώς θα κατακτήσεις τον άντρα Σκορπιό

Αν ένας Σκορπιός σας φλερτάρει, μη διανοηθείτε ότι θα κατορθώσετε να του αντισταθείτε. Ακόμη κι αν ένα κουδουνάκι κινδύνου ηχεί στη συνείδησή σας και σας προειδοποιεί για την τρέλα που πάτε να κάνετε, το κεντρί του θα σας τρυπήσει. Όσο κι αν σας τρομάξει, παράλληλα σας σαγηνεύει. Θα πέσετε στην αγκαλιά του προσφέροντας το λαιμό σας σαν τα θύματα του κόμη Δράκουλα.

Όπως εκείνος άλλο θέλει από σας και είτε το πει είτε όχι, το εννοεί: η ψυχή σας είναι εκείνο που θέλει. Δώστε την. Αν υποχωρήσετε, εγκαταλείποντας εαυτούς ολοκληρωτικά στη θέλησή του, θα καταλήξετε να τον λατρέψετε. Αν, όμως, προσπαθήσετε να του αντισταθείτε… όλα μπορεί να σας συμβούν. Σε καμιά περίπτωση, πάντως, μη βάλετε ποτέ στο μυαλό σας ότι θα κατακτήσετε ένα Σκορπιό. Είναι αδύνατον. Το πολύ πολύ να καταδεχτεί εκείνος να κατακτήσει εσάς.

Αν δεν είστε ανάμεσα στους επιλαχόντες, μη νιώσετε πικραμένοι. Ευχαριστήστε τότε την καλή σας τύχη. Δεν φαντάζεστε από τι γλιτώσατε. Αν, όμως, είστε μέσα στις επιλογές του, βαστάτε γερά. Ο Σκορπιός σας θα σας γκρεμίσει στην άβυσσο της Κόλασης ή θα σας ανυψώσει στις κορυφές του Παραδείσου. Ποτέ μα ποτέ δεν θα γνωρίσετε το Καθαρτήριο. Γι’ αυτόν παραείναι μπανάλ!

Από το να γίνετε αποδεκτοί από ένα Σκορπιό μέχρι το να τον γοητεύσετε υπάρχει μεγάλη απόσταση. Αν του είστε αδιάφοροι, δεν θα τον μετακινήσετε ούτε ένα εκατοστό, ενώ εσείς θα καίγεστε από το πάθος γι’ αυτόν.

Η μόνη προσπάθεια που μπορείτε να κάνετε για να επιτύχετε κάτι είναι να τραβήξετε τον Σκορπιό σας στο κρεβάτι.

Keywords
Αναζητήσεις
σκορπιος πως θα τον κατακτησω, σκορπιος πως να τον κατακτησεις
Τυχαία Θέματα