Πώς θα φορέσεις τα puff sleeves αυτόν τον Σεπτέμβριο; Οι top influencers μας δίνουν ιδέες!

Τα puff sleeves ή αλλιώς τα αγαπημένα μας φουσκωτά μανίκια έγιναν μόδα εδώ και αρκετό καιρό πλέον και παρακολουθώντας αγαπημένες μας influencers στο instagram αλλά και τις νέες κολεξιόν γνωστών brands καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως η συγκεκριμένη τάση θα εξακολουθεί να μας απασχολεί. Τον Σεπτέμβριο αλλά και όλο το φθινόπωρο τα puff sleeves παραμένουν στην ντουλάπα μας και γνωστές fashionistas μας δείχνουν πώς να τα φορέσουμε.

#1. Η Chiara Ferragni υιοθετεί ένα look που δεν συνηθίζει και

αυτό από μόνο του λέει πολλά. Η γνωστή επιχειρηματίας ποζάρει με ρομαντικό φλοράλ φόρεμα με ελαφρώς φουσκωτά μανίκια και το συνδυάζει με φλατ σανδάλια.

Η Danielle Bernstein μας δείχνει πώς να υιοθετήσουμε την τάση των puff sleeves σε ένα λιγότερο ρομαντικό look. Η influencer ποζάρει με φαρδύ τζιν παντελόνι σε λευκό χρώμα και το συνδυάζει με crop πουκάμισο με φουσκωτά δαντελωτά μανίκια.

Αν θέλεις να επιστρέψεις στη δουλειά από τις διακοπές και να κάνεις μερικά βλέμματα να σε ακολουθούν όπου και αν πας, τότε αξίζει να αντιγράψεις το outfit της Leonie Hanne. H πανέμορφη influencer επιλέγει ένα πουκάμισο με puff sleeves που ταιριάζει με office pants και γόβες.

Η Negin Mirsalehi υιοθετεί και αυτή με τη σειρά της τη νέα αυτή τάση συνδυάζοντας το εκρού τζιν της με ένα μπλουζάκι σε vintage αισθητική και υπέροχα puff μανίκια.

Η Julie Sarinana φοράει ένα άκρως φθινοπωρινό φόρεμα με φλοράλ φουσκωτά μανίκια και πουά φούστα.

Αν είσαι λάτρης των πιο ρομαντικών/ country look τότε αξίζει να δοκιμάσεις και το look της Julia Berolzheimer η οποία ταιριάζει το ροζ φόρεμά της με τις αγαπημένες της γαλότσες.

Διαβάστε ακόμα: Τα πουά σύνολα που θα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ- Βρήκαμε 5 looks που θα λατρέψεις!

Jessica Biel & Jennifer Lopez: Εντοπίστηκαν με το ίδιο φόρεμα- Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Hot Pink! H Fashion Editor προτείνει 10 looks που θα θέλεις να έχει η βαλίτσα των διακοπών

Keywords
Τυχαία Θέματα