Πώς θα επιλέξετε το σωστό bronzer ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας!

Το πλέον καλοκαιρινό προϊόν μακιγιάζ είναι το bronzer. Εκείνο που αναβαθμίζει την επιδερμίδα χαρίζοντας ηλιοκαμένη όψη και έξτρα λάμψη. Οι ειδικοί επιμένουν ότι πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ όλων σας καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και όχι μόνο στις διακοπές σας.

Γνωρίζετε όμως ποιο είναι το κατάλληλο για τον δικό σας τύπο επιδερμίδας; Αν όχι, εμείς είμαστε εδώ και οι αγαπημένοι μας φίλοι οι make up artists.

Το καλύτερο bronzer για επιδερμίδες με ατέλειες: Αν ταλαιπωρείστε από ακμή τότε θα πρέπει να επιλέξετε μια oil free φόρμουλα

που αφήνει ματ τελείωμα. Το απλώνετε με ένα μεγάλο , απαλό πινέλο αφού προηγουμένως έχετε καλύψει τις ατέλειες με κονσίλερ.

Shiseido Oil-Free Bronzer Bronzing Powder 

Το κατάλληλο για τις αφυδατωμένες επιδερμίδες: Ο συγκεκριμένος τύπος συνήθως έχει λεπτές γραμμές, χαλάρωση και θαμπάδα. Αυτό που ταιριάζει στη δική σας περίπτωση είναι ένα ανάλαφρο προϊόν με σατινέ τελείωμα. Παράλληλα πρέπει να προσέξετε την απόχρωση αφού αν επιλέξετε πολύ σκούρα θα βαραίνει την επιδερμίδα και θα τονίζει τις ατέλειες. Οι ειδικοί μάλιστα έχουν για εσάς ένα πολύ έξυπνο τρικ: Απλώστε μικρή ποσότητα στα βλέφαρα και στη συνέχεια εφαρμόστε μια στρώση μάσκαρα. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείτε μια ομοιομορφία που κολακεύει.

Tom Ford Glow Bronzer Terra

Ότι καλύτερο για όσες από εσάς έχουν κουρασμένη όψη: Αυτό που θα χρειαστείτε είναι ένα bronzer σε ρευστή μορφή με βιταμίνη C στη σύνθεση του που χαρίζει τέλεια λάμψη. Καλό είναι να αναμίξετε το bronzer με το φον ντε τεν σας ώστε να χαρίσετε λάμψη σε όλο το πρόσωπο και το ντεκολτέ.

Perricone MD No Bronzer Bronzer SPF 30

Extra Tip: Το bronzer δημιουργεί την τέλεια όψη αλλά για να αναδειχθεί θα πρέπει να ταιριάζει απόλυτα με τις αποχρώσεις και τις υφές που θα απλώσετε στο υπόλοιπο πρόσωπο. Το κοραλί και το ροζ σε χείλη μάτια και ζυγωματικά δημιουργούν την τέλεια αντίθεση. Αν χρησιμοποιήσετε προϊόντα σε μορφή πούδρας σκιές και blush πρέπει να έχουν την ίδια υφή. Αν πάλι εφαρμόσετε ρευστή φόρμουλα προτιμήστε τις κρεμώδεις μορφές στα υπόλοιπα.

Διαβάστε ακόμη:

Πεντικιούρ: Τα ωραιότερα nail art του Καλοκαιριού!

H αλογοουρά της Kate Middleton που πρέπει να αντιγράψετε σήμερα κιόλας!

Keywords
Τυχαία Θέματα