Πώς κατάφερα να αλλάξω τη ζωή μου…αλλάζοντας τα εσώρουχά μου! It’s Personal αλλά αξίζει να το διαβάσεις

Φέτος πήρα μια πολύ σημαντική απόφαση στη ζωή μου και ο λόγος που τη μοιράζομαι μαζί σου είναι επειδή πιστεύω ότι ίσως μπορώ να σε επηρεάσω θετικά. Αποφάσισα να δώσω προτεραιότητα στην Ελένη! Τι σημαίνει αυτό; Να περνάω περισσότερο χρόνο με τις φίλες μου, να απολαμβάνω ήρεμες βραδιές με τη σχέση μου, να κάνω ταξίδια, να εμπιστεύομαι συγκεκριμένα brands για το ντύσιμό μου, να εκτιμάω το καλό κρασί, να μην χάνω καμία προπόνηση, να αλλάξω τη σχέση με το σώμα μου.

Όλες αυτές είναι αποφάσεις που αφορούν εμένα και τη ζωή μου και είναι πράγματα που μπορείς να βελτιώσεις αν επικεντρωθείς στα δικά σου θέλω και αφήσεις στην άκρη για λίγο τα θέλω των άλλων.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/10/221012170444_AW22EuropeFlexSmartPMaxi_EM_16x9_1.mp41ο βήμα – Αγάπησε το σώμα σου

Τι σημασία έχει τι φοράς, τι τρως, τι πίνεις, πόσα λεφτά βγάζεις αν δεν είσαι ευτυχισμένη και ερωτευμένη με τον εαυτό σου; Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να αλλάξεις τη ζωή σου από σήμερα. Ξεκίνα να αγαπάς περισσότερο τον εαυτό σου! Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Γδύσου, μείνε μόνο με τα εσώρουχά σου, χόρεψε στο σπίτι σου, τράβα βίντεο και φωτογραφίες σαν να είσαι μοντέλο εσωρούχων. Κάθισε και κοίτα τις φωτογραφίες σου ξανά και ξανά, χωρίς φίλτρα και προσπάθησε να δεις την ομορφιά που έχεις. Είσαι πανέμορφη και αξίζει να το βλέπεις πρώτα από όλους…εσύ! #ItsPersonal και πρέπει να παραμείνει personal!Αγάπησε τον εαυτό σου ακριβώς όπως είναι.

#2ο βήμα – Κάνε ξεκαθάρισμα στους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σου

Καμιά φορά είναι καλύτερο να μείνεις για λίγο καιρό μόνη σου προκειμένου να στήσεις καλύτερα θεμέλια στις σχέσεις με τους ανθρώπους που ήδη έχεις στη ζωή σου. Να θυμάσαι πως μια σχέση που καταστρέφεται μπορεί πλέον να στηθεί σε νέα πιο γερά θεμέλια. Και τι θα κάνεις αν μείνεις λίγο καιρό χωρίς φίλους; Ποτέ δεν θα μείνεις χωρίς φίλους, όχι όσο υπάρχει η Triumph στη ζωή σου. H νέα σεζόν AW22, βρίσκει την Triumph, το μεγαλύτερο brand εσωρούχων παγκοσμίως, να λανσάρει νέα συλλογή αλλά και νέα καμπάνια που εκφράζει όλη της τη φιλοσοφία και το DNA της… #ItsPersonal.

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, οι αλλαγές στο σώμα και τη διάθεσή της, πολλές. Μέσα από την καθημερινότητα που τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, οι αλλαγές αυτές είναι καμιά φορά δύσκολες. Η Triumph, είναι εδώ για να στηρίξει, να γίνει η «κολλητή» φίλη κάθε γυναίκας, που καταλαβαίνει, ακούει και προσφέρει λύσεις στα προβλήματά της. Τα συναισθήματα αλλάζουν, οι ανάγκες διαφοροποιούνται. Αλλά αυτά που απασχολούν την Triumph… δεν αλλάζουν. Eίναι λοιπόν τόσο σημαντική η σχέση που έχουμε με τα εσώρουχά μας; Συνέχισε να διαβάζεις…

#3ο βήμα – Αναβάθμισε τα εσώρουχά σου

Κάθισα και σκέφτηκα πόσο συχνά ανανεώνω τα εσώρουχά μου και συνειδητοποίησα πως πολλές φορές κολλάω στα ίδια σχέδια και χρώματα χωρίς να τολμάω πολλές αλλαγές. Πίστεψέ με τα εσώρουχα μπορούν να αλλάξουν τη σχέση που έχεις με το σώμα σου. Τουλάχιστον εμένα με βοήθησαν να δω με άλλο μάτι τον εαυτό μου, να φορέσω ρούχα που δεν τόλμαγα, να δοκιμάσω και να πειραματιστώ με γραμμές που πίστευα πως δεν μου ταιριάζουν.

Αφέσου στη φροντίδα της Triumph και της νέας της σειράς Flex Smart κι όπως η κολλητή σου θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι και την ελευθερία που θέλεις να είσαι κα να αισθάνεσαι ο καλύτερος εαυτός σου.

Με βάση τις διαφορετικές και απρόοπτες προκλήσεις της καθημερινότητας, η σειρά Flex Smart σχεδιάστηκε έτσι ώστε να προσαρμόζεται σε κάθε διαφορετική κίνηση του σώματος. Αποτέλεσμα, κάθε γυναίκα να αισθάνεται απαράμιλλη άνεση και στήριξη, φορώντας εσώρουχα που είναι σαν να σχεδιάστηκαν ειδικά για εκείνη… και έτσι, δεν μπορεί παρά να είναι ο εαυτός της.

#3ο βήμα – Παρ’το προσωπικά!

Πέρα από την άνεση, τη λειτουργικότητα, πέρα από κάθε καινοτομία…είναι η ελευθερία να εκφράσεις αυτό που είσαι. Kάθε γυναίκα έχει τη δική της μοναδική ταυτότητα, ερμηνεία, ορισμό. Είναι θέμα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ……#ItsPersonal. To brand δημιουργεί μια αληθινά συναισθηματική σύνδεση αποτυπώνοντας στον φωτογραφικό φακό αληθινές γυναίκες, χωρίς φίλτρα, σενάρια, στούντιο. Μας λένε την ιστορία τους. Μας δείχνουν τον αληθινό εαυτό τους.

Το όραμα του brand αποτελεί μια πραγματική γιορτή της ατομικότητας που εκφράζεται με ένα εντελώς νέο look & feel… αυθεντικό, ολόφρεσκο, μοντέρνο. Οι αλλαγές στις ανάγκες των γυναικών, καθώς και τα key trends, αποτελούν τη βασική πηγή έμπνευσης για το brand στην ανάπτυξη νέων προϊόντων με νέο design και ακόμη πιο άνετη εφαρμογή.

Πόσο σημαντικό είναι να νιώθεις τα εσώρουχά σου σαν δεύτερο δέρμα σου και να μην νιώθεις ποτέ ότι σε ενοχλούν, αλλά απεναντίας ότι συμβάλλουν στο να είσαι η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σου; Είναι σημανικό, είναι προσωπική απόφαση και είναι μια ανανέωση που τη χρειάζεσαι.

Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος της καμπάνιας #ItsPersonal η Triumph έχει ξεκινήσει κι ένα δυνατό influencer activation. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Ελένη Βαΐτσου και η Ραφαέλα Ψαρρού, είναι γυναίκες ανεπιτήδευτες, με ζωντάνια και αυθορμητισμό, που επιλέγουν στη ζωή τους την αυθεντικότητα και το αίσθημα της ελευθερίας και λένε ναι! στην Triumph και ΝΑΙ! στο μήνυμα #ItsPersonal.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/10/221012170302_AW22EuropeFlexSmartPLeggings_EM_16x9_2.mp4

#ItsPersonal
#TogetherWeTriumph #TriumphLingerie
@TriumphLingerie

Aνανέωσε και εσύ τα εσώρουχά σου βρίσκοντας τη νέα συλλογή εδώ!

Δες τα νέα της Triumph στο Facebook εδώ! ,στο You Tube εδώ! αλλά και στο gloabal Υou Tube account της Triumph εδώ!

#ItsPersonal #TriumphLingerie #FlexSmart

Διαβάστε περισσότερα:

Τα 10 street looks που θέλουμε να αντιγράψουμε μέσα στον Οκτώβρη

Balenciaga: Πώς κατάφερε να προσελκύσει όλους τους προβολείς πάνω του με το νέο του show

Η Φαίη υιοθετεί μια από τις top τάσεις της σεζόν- Shopping Guide για να αντιγράψεις το στιλ της

Keywords
Τυχαία Θέματα