Πώς χωρίζει ο Δίδυμος με κάθε ζώδιο; Δες αναλυτικά τον τρόπο που χειρίζεται τους χωρισμούς του (Μέρος ΙΙ)

Ο Δίδυμος είναι ένα πολύ κοινωνικό ζώδιο που συνήθως χειρίζεται καλά κάθε απόφαση που παίρνει στη ζωή του. Μάλιστα δεν πρόκειται να αποφασίσει να χωρίσει αν δεν είναι 100% σίγουρος πως δεν θέλει να βρίσκεται πλέον στη συγκεκριμένη σχέση. Ωστόσο κάθε ζώδιο θα το αντιμετωπίσει τελείως διαφορετικά.

Χτες είδαμε τα πρώτα 6 ζώδια του αστρολογικού χάρτη και σήμερα θα μελετήσουμε τα υπόλοιπα.

#Ζυγός
Ο χωρισμός ανάμεσα σε έναν Δίδυμο και έναν Ζυγό θα είναι σχετικά εύκολος

γιατί ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο με πολλή κατανόηση.

#Σκορπιός
Ο Σκορπιός θα θέλει να εκδικηθεί τον Δίδυμο που τον χώρισε και γι’αυτό ο Δίδυμος θα δυσκολευτεί να πάρει την απόφαση και να τον χωρίσει.

#Τοξότης
Το να χωρίζεις με έναν Τοξότη είναι σαν να χωρίζεις τον πιο καλό άνθρωπο στον κόσμο. Ωστόσο όταν έρθει αυτή η στιγμή ο Δίδυμος θα δυσκολευτεί να κάνει το πρώτο βήμα. Όμως ο Τοξότης πάντα δείχνει κατανόηση γιατί συνήθως όταν φτάνει στο όριο του χωρισμού νιώθει και εκείνος ανάμεικτα συναισθήματα.

#Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σου αλλάξει γνώμη και έτσι ο χωρισμός σας δεν θα είναι εύκολος. Μπορεί να υπάρξουν και κάποια πισογυρίσματα αλλά η τελική απόφαση ανήκει στον Δίδυμο που συνήθως είναι ανένδοτος.

#Υδροχόος
Ο Υδροχόος θα δεχτεί πολύ ήρεμα τον χωρισμό αν και εκείνη τη στιγμή μπορεί να αντιδράσει με έναν περίεργο τρόπο. Ωστόσο σχετικά γρήγορα θα καταλάβει πως καλύτερα να χωρίσετε τώρα παρά αργότερα που η σχέση σας θα είναι ακόμα πιο σοβαρή.

#Ιχθύς
Ο χωρισμός με έναν Ιχθύ είναι πάντα ιδιαίτερα συναισθηματικός. Ο Δίδυμος το γνωρίζει αυτό και γι’αυτό θα προσπαθήσει να το κάνει όσο πιο όμορφα μπορεί.

Διαβάστε ακόμα: Ποιοι θα είναι οι τυχεροί μήνες για κάθε ζώδιο; Δες αναλυτικά τις προβλέψεις για το 2021!

Τι θα φέρει η νέα χρονιά σε κάθε ζώδιο; Ποιοι θα βρουν έναν νέο έρωτα;

Πρω1νό 4/1: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα