Πολύ σύντομα θα δοκιμάζεις το κραγιόν που σε ενδιαφέρει… μέσω Instagram!

Ότι ήδη βρισκόμαστε σε μία νέα εποχή με “εργαλεία” που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και δείχνουν προς ένα μέλλον συναρπαστικό, είναι γεγονός. Πριν λίγο, μάλιστα, έφτασε στο mail μας μια τέτοια είδηση, που κυριολεκτικά θα αλλάξει τον τρόπο που αγοράζουμε τα προϊόντα μακιγιάζ μας!

Η L’Oréal και το Facebook ανακοίνωσαν πως η ModiFace, η εταιρεία

επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality) και τεχνητής νοημοσύνης που ανήκει στη L’Oréal, θα ενσωματωθεί στο Instagram με στόχο να δώσει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να δοκιμάζουν τα προϊόντα μακιγιάζ που τους ενδιαφέρουν μέσω της μοναδικής εμπειρίας που προσφέρει η επαυξημένη πραγματικότητα.

Η AR πλατφόρμα του Facebook και η ModiFace προσφέρουν μία τεχνολογία που φέρνει στα Instagram Shops την ποιότητα και την ακρίβεια των εικονικών εμπειριών μακιγιάζ που ήδη έχει αναπτύξει η ModiFace. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μεταβούν στη σελίδα του brand στο Instagram, να βρουν ένα προϊόν και να το δοκιμάσουν με τη βοήθεια της εικονικής πραγραμτικότητας πριν το αγοράσουν!

Τα προϊόντα της NYX Professional Makeup, της Urban Decay, της Maybelline New York και της Lancôme είναι τα πρώτα του Ομίλου L’Oréal που φτάνουν στα Instagram Shops μαζί με τη συγκεκριμένη δυνατότητα AR δοκιμών για τα κραγιόν τους ενώ πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλα brands και κατηγορίες μακιγιάζ.

«Η ModiFace πρωτοπορεί στις τεχνολογίες AR και αναπτύσσει ρεαλιστικές και ακριβείς εικονικές δοκιμαστικές εμπειρίες για
περισσότερο από μια δεκαετία», δήλωσε ο Parham Aarabi, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της ModiFace στο σχετικό δελτίο τύπου. «Σε μια εποχή όπου το social commerce καθίσταται ολοένα και πιο σημαντικό για τους καταναλωτές, αυτό το νέο βήμα στη συνεργασία μας με το Facebook θα συμβάλει στο να γίνουν οι αγορές προϊόντων ομορφιάς στο Instagram πιο βολικές, εύκολες και διασκεδαστικές», εξήγησε.

«Το AR Try On είναι μια συναρπαστική νέα είσοδος στο Facebook, που βοηθά ήδη τους ανθρώπους να κάνουν τις οnline αγορές τους με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Μέσω αυτής της νέας ενσωμάτωσης με την ModiFace της L’Oréal, οι καταναλωτές θα έχουν μια ακόμα πιο προσωπική εμπειρία αγορών από ακόμα πιο πολλά αγαπημένα τους brands, και μάλιστα εκεί που ήδη βρίσκουν έμπνευση για την ομορφιά: στο Instagram», δήλωσε η Sue Young, επικεφαλής του Spark AR στο Facebook.

Ανυπομονούμε να ενεργοποιηθεί αυτή η υπηρεσία για τη δοκιμάσουμε- εσύ;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Beauté στις διακοπές: Τι να πάρεις μαζί σου;

Chanel N°5: Το iconic άρωμα γιορτάζει 100 χρόνια δημοσιότητας με μια ανατρεπτική συλλογή!

Τι είναι η “Τεχνική των 13 Σημείων” στο skincare που συζητάει αυτή τη στιγμή η beauty κοινότητα;

Keywords
Τυχαία Θέματα