Πωλίνα Γκιωνάκη για την κακοποιητική σχέση της: «Με έπιασε από τον λαιμό, παραλίγο να με στραγγαλίσει»

Σε μία εξομολόγηση από καρδιάς προέβη η Πωλίνα Γκιωνάκη καλεσμένη στο Πρω1νό το πρωί της Δευτέρας. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Φαίη και τον Γιώργο Λιάγκα για την κακοποιητική σχέση που είχε για έξι χρόνια.

Η ίδια διηγήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, όταν ο πρώην σύντροφος της αποπειράθηκε να τη στραγγαλίσει. Ακόμα, περιέγραψε τα σημάδια που δεν έβλεπε και έστειλε το μήνυμά της σε όλες τις γυναίκες, που βιώνουν παρόμοιες συμπεριφορές.

Ξεκινώντας την περιγραφή, η Πωλίνα Γκιωνάκη ανέφερε: «Ήμουν σε κακοποιητική σχέση από το 2010 – 2016.

Ήταν χειριστικός άνθρωπος. Ξεκίνησε από τη λεκτική και την ψυχολογική βία και μετά ήρθε η σωματική βία. Προσπαθεί να σε κάνει να μη νιώθεις ασφάλεια μόνος, ότι εξαρτάσαι από εκείνον. Εγώ δεν είχα ανάγκη να εξαρτηθώ από έναν άνδρα αλλά εκείνος με έκανε να νιώθω ανασφάλεια. Άρχισε να με υποτιμά με τον τρόπο του… Μετά, όταν υπάρχει μια διαφωνία ξεκινά να σε σπρώχνει. Η σπρωξιά είναι το πρώτο. Μετά μπορεί να είναι ένα χαστούκι. Εγώ στο πρώτο χαστούκι έφυγα.

Ξαναγύρισα γιατί με διεκδικούσε τόσο πολύ, λέγοντας: «Σ’ αγαπάω, δεν θα ξαναγίνει ποτέ». Θέλω να πω στις γυναίκες ότι δεν υπάρχει το «ποτέ», σαφώς και θα ξαναγίνει. Όταν με διεκδικούσε, είχε γονατίσει μπροστά μου στο Κολωνάκι, μπροστά σε κόσμο. Μπορεί να το έβλεπα και να έλεγα «τι κάνει τώρα;» αλλά μέσα μου κολακευόμουν. Ο ίδιος άνθρωπος προσπάθησε να με στραγγαλίσει και θέλω να πω τον λόγο που νευρίασε τόσο».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Εγώ δεν συνεργάστηκα ποτέ μαζί του. Ήθελε να παίξω σε ένα έργο που είχε γράψει. Εγω δεν πίστευα εγώ ότι το έργο αυτό θα πάει καλά και αρνήθηκα. Η άρνησή μου μπορεί να τον μείωσε επαγγελματικά.  Καθόμασταν εγώ σε μία πολυθρόνα κι εκείνος σε μια πολυθρόνα απέναντί μου. Ήρθε και με έπιασε από τον ώμο να με ταρακουνήσει τόσο δυνατά για να με ταρακουνήσει και χτύπησα το κεφάλι μου στο ξύλο της πολυθρόνας και αυτό άνοιξε.

Μετά με έπιασε από τον λαιμό. Πήγα σε ιατροδικαστή και στο νοσοκομείο και έκανα όλα όσα έπρεπε να κάνω. Υπάρχει φωτογραφία που είναι ο λαιμός μου μελανιασμένος όλος. Όταν πήγε να με στραγγαλίσει, άρχισα όπως καθόμουν στην καρέκλα να γλιστράω και έπεσα κάτω. Σηκώθηκα και έφυγα λέγοντας ότι «επιστρέφω», όχι ότι «φεύγω, χωρίζω». Εκεί θα ήταν το τέλος μου. Είπα ότι «επιστρέφω» για να τον ηρεμήσω… Του είπα πηγαίνω στην κοινή μας φίλη που έμενε δίπλα και γυρίζω. Και δεν γύρισα ποτέ.

Πήγα στο νοσοκομείο, στον ιατροδικαστή. Με φιλοξένησε η φίλη μου ένα δεκαπενθήμερο. Γιατί για να πάω σπίτι μου να συναντήσω τη μητέρα μου και το παιδί μου, θα έπρεπε να είμαι πάρα πολύ καλά για να τους πω τι μου έχει συμβεί. Όταν το είπα ήμουν πια καλά, δεν είχα μώλωπες, δεν με είδαν σ’ αυτή την κατάσταση».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Η Νικολέττα Ράλλη «καρφώνει» την Σπυροπούλου: «Λόγω της προσωπικής σχέσης της καταχράστηκε την εξουσία της»

 “The Chase”: Η επίσημη ανακοίνωση για το τηλεπαιχνίδι με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου

 Πρω1νό: Η απάντηση του Περικλή Κονδυλάτου σε Γερμανού και Χρηστίδου -«Κορίτσια δεν είστε ο νόμος, είστε παρουσιάστριες»

Keywords
Τυχαία Θέματα