Ποιός είναι ο Mr Penhaligon;

Θα μπορούσε να είναι μια ιστορία φαντασίας, όμως ότι ακολουθεί είναι αληθινό.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penhaligon’s (@penhaligons_london)

Βρισκόμαστε πίσω, στο 1870, όταν ένας κουρέας από την Κορνουάλη αποφασίζει να κυνηγήσει το όνειρό του. Σε μια εποχή, όπου η προσωπική φροντίδα ήταν βασική προτεραιότητα, το να είσαι gentleman ήταν μια πολύ σπουδαία υπόθεση. Βασίλισσα ήταν η Βικτώρια, το αντισηπτικό έκανε την πρώτη του εμφάνιση

– και οι αστράγαλοι θεωρούνταν σκανδαλιστικοί. Αυτά συνέβαιναν τη δεκαετία μετά τη δολοφονία του Αβραάμ Λίνκολν, το άνοιγμα της διώρυγας του Σουέζ και την ίδρυση της London Fire Brigade, τις Μεγάλες Προσδοκίες του Dickens, την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, το Πόλεμος και Ειρήνη και το Κεφάλαιο. Ο τολμηρός William Penhaligon ταξιδεύει, λοιπόν, στο Λονδίνο και ανοίγει μαγαζί δίπλα στους πιο σπουδαίους ράφτες της πόλης. Η συνέχεια μοιάζει με παραμύθι, αλλά δεν είναι.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penhaligon’s (@penhaligons_london)

Όταν ο Mr Penhaligon έφτιαξε την πρώτη του κολόνια (για βασιλείς και αριστοκράτες), είχε την έδρα του στο Mayfair (το κέντρο των ευγενών του Παλαιού Κόσμου). Η Βασίλισσα Βικτώρια και ο Σάχης της Περσίας (ο οποίος εμπιστευόταν μόνο τον William για την περιποίηση της γενειάδας του) γρήγορα φόρεσαν το άρωμά του και η αίτηση για το τιμητικό Royal Warrant είχε τη βασιλική συναίνεση- φυσικά και του αποδόθηκε.

Ήταν το 1870 και ο κόσμος ανακάλυπτε αυτό που κάποτε θα ήταν η κληρονομιά του.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penhaligon’s (@penhaligons_london)

Το άρωμά του είναι ένα άρωμα για gentlemen. Μεγαλοπρεπές και κομψό. Σαν καλός φίλος. “Ανεβαστικό”, σαν σπουδαία τέχνη και μουσική. Φτιαγμένο με γνώση, εξονυχιστική λεπτομέρεια, αλλά με δυνατές, σίγουρες πινελιές – το προσωπικό άρωμα του William Penhaligon μπαίνει θριαμβευτικά στη συλλογή Portraits του οίκου, και είναι παραπάνω από ξεχωριστό!

Το The Inimitable William Penhaligon είναι ένα woody oriental κοκτέιλ, γήινο, ζεστό αλλά και φρέσκο μαζί, με το βετιβέρ να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Περγαμόντο και γιασεμί, Βετιβέρ, λιβάνι, κέδρος, σανδαλόξυλο και ambrox, δημιουργούν μια αριστοκρατική αλλά καθόλου snob αύρα, σίγουρα όμως ξεχωριστή – και τόσο ελκυστική, που ανεβάζει κατακόρυφα τις πιθανότητες αυτό να είναι το άρωμα που θα μοιράζεσαι με το άλλο σου μισό!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ακμή ενηλίκων: Αυτό το νέο serum είναι must στο καθημερινό skincare!

Πώς θα δείχνεις ξεκούραστη το πρωί ακόμα κι αν έχεις κοιμηθεί ελάχιστα!

Έχεις μεικτή επιδερμίδα; Τσέκαρε την ιδανική skincare ρουτίνα σε 3 βήματα!

Keywords
Τυχαία Θέματα