«Πιστεύω ότι οι Ράδιο Αρβύλα πρέπει να έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε σήμερα (29/12) η Μάγδα Παπαγιάννη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πορεία της στη τηλεόραση και σχολίασε τα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρους του.

«Αυτός ο θησαυρός, ο άντρας μου και η κόρη μου, μου έμειναν από την τηλεόραση, ο Άρης και η Αγάπη. Το πέρασμα στον Ant1, αλλά έμεινε και όλος ο θησαυρός

της τηλεόρασης γιατί αν θυμάσαι έκανα 25 με 26 συναπτά έτη τηλεόραση. Δεν μου λείπει το πρωινό ξύπνημα. Ήταν και άλλα χρόνια… μου λείπει η τηλεόραση. Βλέπω τα πάντα και από συνήθεια και συνεχίζω όλο αυτό που έκανα όλα αυτά τα χρόνια γιατί πρέπει να ενημερώνομαι», είπε αρχικά η Μάγδα Παπαγιάννη.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τους «Ράδιο Αρβύλα» και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Ήταν πολύ σοκαριστικό το περιστατικό με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και πιστεύω ότι και τα παιδιά πρέπει να έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Κόνι Μεταξά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την διάγνωση με κορονοϊό για δεύτερη φορά

«Ο Γιώργος Μαρίνος μένει μαζί μας και είναι μια χαρά»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν αισθάνομαι δικαιωμένη από την εξέλιξη του #metoo»

Keywords
Τυχαία Θέματα