Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Το χειρότερο ραντεβού μου ήταν ένα κακό προξενιό»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και απάντησε στις πιο προσωπικές ερωτήσεις. Η ηθοποιός αποκάλυψε ποιο είναι το χειρότερο ραντεβού που έχει βγει, τι κάνει πριν από κάθε παράσταση αλλά και ποια είναι η μεγάλη αδυναμία της.

«Αυτό που μου αρέσει και δεν μου αρέσει συγχρόνως στον χαρακτήρα μου είναι ότι

είμαι ενοχική. Η μεγαλύτερη δύναμή μου είναι η ενσυναίσθησή μου και η αδυναμία μου τα παιδιά μου», δήλωσε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Και συνέχισε μιλώντας για τη δουλειά αλλά και το ραντεβού που δεν θέλει να θυμάται: «Το πιο όμορφο πράγμα στη δουλειά μου είναι οι στιγμές που ξεχνάς ότι είσαι εσύ, κρατάνε λίγα δευτερόλεπτα και είναι σαν να πετάς. Από την άλλη, το πιο δύσκολο πράγμα είναι οι δύσκολοι άνθρωποι. Τους φόβους μου δεν τους μοιράζομαι γιατί μετά γίνονται όπλο εναντίον σου. Το χειρότερο ραντεβού που έχω βγει ήταν με ένα πολύ κακό προξενιό».

Τέλος, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχουν υπάρξει φορές που μετάνιωσε που ασχολήθηκε με την υποκριτική: «Πριν από κάθε παράσταση κάνω διαλογισμό. Έγινα ηθοποιός γιατί ήθελα να διαιωνίσω το παιχνίδι. Αλλά δεν είχα καταλάβει την πραγματική φύση του χώρου δυστυχώς. Υπάρχουν φορές που το έχω μετανιώσει».

Διαβάστε ακόμα:

 GNTM: Φωτογράφιση με ανακυκλώσιμα υλικά και… σύννεφα ανάμεσα στις παίκτριες!

 Ελένη Μενεγάκη για τον σεισμό: «Ξαφνικά το κρεβάτι πήγαινε πάνω κάτω, τρόμαξα!»

 Θέμης Γεωργαντάς: Ο επικός τρόπος που απέφυγε να αποκαλύψει την ηλικία του

Keywords
Τυχαία Θέματα