Πέτυχε το πιο τέλειο βλέμμα με τo viral eyeliner hack!

Όλη αυτήν την περίοδο που παρακολουθούμε τα trends στην ομορφιά, και αλήθεια ήταν πολλά φέτος, εάν κάτι είναι κλασσικό, διαχρονικό και πάντα στη μόδα είναι το μαύρο eyeliner. Από τα έντονα “smokey eyes”, τα sexy “cat eyes”, τα “siren eyes” που έκαναν χαμό φέτος αλλά και το “graphic liner” καταλαβαίνουμε πως υπάρχουν πολλές και εντυπωσιακές τεχνικές για να εφαρμόσεις το πολύτιμο αυτό εργαλείο μακιγιάζ για να αλλάξεις το βλέμμα σου!

Η  Lana Del Ray αλλά και η Adele

δεν αποχωρίζονται το μαύρο eyeliner!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lana Del Rey (@lanadelreybr)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lana Del Rey (@lanadelreybr)

Το “angel wing liner” είναι ο νέος τρόπος που τρεντάρει στο διαδίκτυο και έχει να κάνει με τον τρόπο εφαρμογής του, θέλοντας να μιμηθεί τα φτερά αγγέλου.

Στο σύνολό του το μακιγιάζ δίνει έμφαση στο βλέμμα, με εντυπωσιακά σκούρα μάτια, έντονη μάσκαρα, περιποιημένα φρύδια και πυκνές βλεφαρίδες.

Βέβαια εάν θέλεις να ξεχωρίσει το eyeliner και να είναι ο πρωταγωνιστής του look, πρέπει να επιλέξεις μια πιο ήσυχη σκιά σε γήινη απόχρωση!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PRO MAKEUP ARTIST SAI (@borabeautyartist)

Η εφαρμογή primer στα βλέφαρα πριν από το eyeliner μπορεί να βοηθήσει το liner να παραμείνει όλη μέρα στη θέση του χωρίς μουτζούρες.

Δες πως θα πετύχεις και εσύ το viral hack:@christinasikalias Works every time #wingedeyeliner #wing #eyeliner #makeup #makeuptips #fyp #makeuptutorial ♬ love nwantinti (ah ah ah) – CKay

Όπως είδες και στο βίντεο είναι μια πολύ εύκολη τεχνική γιατί ουσιαστικά δημιουργείς δυο λεπτές γραμμές κατά μήκος του βλεφάρου, μια πάνω και μια κάτω, από μέσα προς τα έξω και έπειτα τις ενώνεις!

Βάλε και ένα epic glossy κόκκινο κραγιόν και είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις!

Μια ματιά ακόμα:

Eyeshadow sticks: Οι πιο cool καλοκαιρινές σκιές! 

Keywords
Τυχαία Θέματα