Πένθος για τη Χαρούλα Αλεξίου- Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της Γιώργος Σαρρής

Δύσκολες ώρες βιώνει η Χαρούλα Αλεξίου που έχασε εντελώς ξαφνικά τον αδελφό της, Γιώργο Σαρρή. Ο γνωστός τραγουδιστής έφυγε σε ηλικία 69 χρονών μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη στον ύπνο του τα ξημερώματα. Ο θάνατός του προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Γιώργος Σαρρής γεννήθηκε στη Θήβα στις 22 Σεπτεμβρίου του 1948 και μια από τις μεγάλες του επιτυχίες ήταν το κομμάτι «Νταλίκες», σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου

και σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου, του Μανώλη Ρασούλη, του Λευτέρη Χαψιάδη, αλλά και σε ποίηση του Νίκου Λαπαθιώτη. Σε δύο τραγούδια- επιτυχίες του («Καλύτερα παράφωνος» και «Με ιπτάμενο δίσκο») συμμετέχει η Χάρις Αλεξίου. Το ομότιτλο τραγούδι που έγινε πολύ μεγάλο σουξέ και το σήμα κατατεθέν του Σαρρή, προέρχεται από τον δίσκο των Νικολόπουλου – Ρασούλη «Παίξε Χρήστο επειγόντως» (1982) και λόγω της τεράστιας επιτυχίας του «βάφτισε» και τον πρώτο αυτόν προσωπικό δίσκο του Γιώργου Σαρρή.

Τον τελευταίο προσωπικό δίσκο του Γιώργου Σαρρή τον έχει επιμεληθεί ο Κώστας Χατζηδουλής, ο οποίος συγκέντρωσε τα μόλις 8 κομμάτια του δίσκου, σε μουσική, όμως, του Μιχάλη Γενίτσαρη, του Χρήστου Νικολόπουλου, του Θάνου Μικρούτσικου, της Χαρούλας Αλεξίου και του Νίκου Καρανικόλα και σε στίχους του Κώστα Βίρβου, του Μιχάλη Γενίτσαρη, της Βούλας Γκίκα, της Λίνας Νικολακοπούλου και της Χαρούλας Αλεξίου. Σε τρία τραγούδια συμμετέχει η Δέσποινα Ολυμπίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα