Πέγκυ Ζήνα: Συγκινημένη στην κηδεία του Στηβ Κακέτση -Ο λόγος που χάθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια

Το μεσημέρι της Δευτέρας 22/5 πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Στηβ Κακέτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο γνωστός επιχειρηματίας που άλλαξε τη νυχτερινή ζωή στην Αθήνα, τα τελευταία πέντε χρόνια είχε αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ένα σχετικά πρόσφατα εγκεφαλικό επεισόδιο ήταν εκείνο που επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας του με αποτέλεσμα να μην είναι σήμερα μαζί μας.

Στην κηδεία

του Στηβ Κακέτση βρέθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ άλλων και η Πέγκυ Ζήνα, η οποία μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που ήταν στο κοιμητήριο Παπάγου με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Να σας υπενθυμίσουμε ότι οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.

«Ο Στηβ ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, που είχε ζήσει τα πάντα, που έλεγε χωρίς φόβο την άποψή του, αυθόρμητα σαν τα μικρά παιδιά. Όσοι τον αγαπούσαμε τον αγαπούσαμε για αυτόν τον λόγο, για την αλήθεια του», είπε αρχικά στις δηλώσεις της που προβλήθηκαν στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Και συνέχισε φανερά συγκινημένη: «Ήταν ένας άνθρωπος με αρχοντικό χαρακτήρα, γενναιόδωρο, δοτικό. Ένας άνθρωπος που ζούσε τη ζωή και στις καλές και στις άσχημες στιγμές της. Είχε περάσει πολλά και πρέπει να σεβαστούμε την επιθυμία της ψυχής του να φύγει τη δεδομένη στιγμή, γιατί το τελευταίο διάστημα είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά».

Τέλος, η Πέγκυ Ζήνα αποκάλυψε ότι τα τελευταία τρία χρόναι είχε χάσει την επικοινωνία μαζί του λόγως της πανδημίας. «Τον τελευταίο καιρό ήταν απομονωμένος, γιατί ένα στοιχείο του χαρακτήρα του ήταν ότι ήταν αξιοπρεπής και περήφανος. Δεν ήθελε ποτέ κανείς να τον λυπηθεί, ήταν άρχοντας», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα:

Ανθή Σαλαγκούδη: «Δέχθηκα κανονικό bullying, μου μιλούσαν άσχημα…»

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Υπό άκρα μυστικότητα το τρισάγιο από την οικογένειά του στο Τατόι -Η δήλωση του γιου του, Παύλου

Βασίλης Κικίλιας: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και το δημόσιο ευχαριστώ

Keywords
Τυχαία Θέματα