Πέγκυ Ζήνα: «Ο Light είναι τράπερ, όχι τραγουδιστής, ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκανε»

Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στον Δημήτρη Πανόπουλο και μίλησε για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της, τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα, ο οποίος υπήρξε και μάνατζέρ της, αλλά και για την κόρη τους, που παρά το γεγονός ότι έχει καλή φωνή, η τραγουδίστρια δεν θα ήθελε να ακολουθήσει τα χνάρια της.

Παράλληλα, η Πέγκυ Ζήνα ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Light στις τηλεοπτικές κάμερες με αφορμή τη σύλληψη

του Tranno, καθώς αναφέρθηκε στο όνομά της. Ειδικότερα, ο τράπερ είπε:

«Αν θέλετε να ακούτε ραπ, αυτό είναι ραπ. Τι θέλετε να σας πω; Μπορείτε να πάτε να ακούσετε εκκλησιαστικά, Madonna, Πέγκυ Ζήνα, Καίτη Γαρμπή. Δεν μπορείς να ακούς αυτούς τους στίχους και όταν ο καλλιτέχνης λειτουργεί με έναν τρόπο ανάλογο της μουσικής του, να σοκάρεσαι, να πέφτεις από τα σύννεφα και να λες δεν το περίμενα».

Η Πέγκυ Ζήνα ανέφερε, λοιπόν, από την πλευρά της: «Δεν ακούει πολύ τραπ η κόρη μου αλλά υπάρχουν τραγούδια με στοιχεία τραπ που ακούει. Ο Light είναι τράπερ όχι τραγουδιστής. Ευχαριστούμε για την επιλογή αρχικά, δεν ξέρω αν συμφωνεί και η Madonna σε αυτό, για τη μεγάλη τιμή που της έκανε ο τράπερ Light. Θα ακολουθήσουμε τη συμβουλή του».

Όταν ρωτήθηκε για το αν της αρέσει η τραπ, η τραγουδίστρια απάντησε: «Δεν μου αρέσει η τραπ αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Δέχομαι ότι υπάρχει και αυτό το είδος μουσικής και δεν είμαι αρνητική σε ό,τι είναι της μόδας».

Διαβάστε ακόμα:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ανεπιθύμητος στην Αλόννησο – Τοιχοκόλλησαν αφίσες με συνθήματα κατά του

 Θανάσης Πάτρας: «Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον εκτιμώ ως επαγγελματία, δεν έχω την ίδια γνώμη σε προσωπικό επίπεδο»

 Σπύρος Πώρος: «Δεν μου έγινε ποτέ κρούση για το GNTM»

Keywords
Τυχαία Θέματα