Παύλος Γαλακτερός-Νικολέτα Μαυρίδη: Φίλοι ή ζευγάρι; Δείτε τι απάντησαν οι δύο πρώην παίκτες του Survivor!

Στον καναπέ τoυ Dot κάθισαν σήμερα το μεσημέρι (6/6) ο Παύλος Γαλακτερός και η Νικολέτα Μαυρίδη!

Τα δυο παιδιά που γνωρίστηκαν μέσα από τη συμμετοχή τους στο Survivor, έχουν καταφέρει να έρθουν πολύ κοντά και να αναπτύξουν μια πολύ δυνατή φιλία!

Μετά την έξοδό τους από το παιχνίδι, μάλιστα, συνεχίζουν να κάνουν παρέα και να περνούν πολύ χρόνο μαζί, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν

ότι η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από φιλική.

«Πόσο κοντά ήσασταν με τον Παύλο; Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό γιατί η Μαριάνθη έλεγε ότι η Νικολέτα δεν πήγαινε πουθενά αν ο Παύλος δεν κουβαλούσε τα ξύλα», είπε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο Dot.

«Koυβαλούσε πάντα αλλά εγώ σαν κύριος επέμενα να κουβαλάω εγώ. Πηγαίναμε μαζί με την Ελένη και τη Νικολέτα και κουβαλούσαμε ξύλα από το δάσος, ήμασταν η τριάδα φωτιά», απάντησε ο Παύλος Γαλακτερός.

Όταν δε ρωτήθηκαν γιατί είναι συνέχεια μαζί, η Νικολέτα Μαυρίδη είπε: «Κανένας δε καταλαβαίνει ότι το δέσιμο είναι τεράστιο. Ούτε εγώ πίστευα ότι θα δημιουργήσω μια τόσο δυνατή φιλία από το Survivor αλλά το δέσιμο μεταξύ μας είναι τεράστιο. Είμαι ελεύθερη», με τον Παύλο Γαλακτερό να παίρνει τον λόγο και να τονίζει ότι και εκείνος είναι ελεύθερος αυτό το διάστημα.

Δείτε όσα είπαν στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα:

Δημήτρης Γκοτσόπουλος-Συγκινεί με την ανάρτησή του για τις “Άγριες Μέλισσες”: «Έχουν περάσει 2 μέρες κι ακόμα προσπαθώ να…»

Χρύσα Καλπάκη: Ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό της από τον Ιωσήφ Μαρινάκη;

Ζέτα Δούκα: «Υπήρχαν άνθρωποι που με συμβούλευαν να μη σκαλίσω το θέμα 12 χρόνια μετά»

Keywords
Τυχαία Θέματα