Πάτρα-Συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο: Η κλήση του ΕΚΑΒ όταν η Ίριδα έχασε τη ζωή της στο σπίτι της

Στο φως έφερε σήμερα το πρωί (14/4) η εκπομπή «Super Κατερίνα» ένα ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που το κέντρο του ΕΚΑΒ ζητά ασθενοφόρο να μεταβεί στο σπίτι της 0ικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, την ημέρα που η μικρή Ίριδα έχασε τη ζωή της.

«Ένατη μονάδα να μεταβείτε λίγο σύντομα με τον γιατρό Πι…. 27 και Κ…. (οδός) στην Αγία Σοφία. Έχουμε κυρία η οποία αναφέρει έξι μηνών παιδάκι χωρίς αισθήσεις. 11 και 37», ακούγεται χαρακτηριστικά

στο ηχητικό ντοκουμέντο.

Τις Αρχές, ωστόσο, έχει απασχολήσει ιδιαίτερα η ώρα θανάτου της μικρής Ίριδας, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αναφέρει άλλη ώρα θανάτου από αυτή που κατέθεσε στη συνέχεια, ενώ ερωτήματα έχει προκαλέσει και το γεγονός ότι ο Μάνος Δασκαλάκης έφτασε πρώτος στο σημείο, ενώ η 33χρονη που βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, είχε αναφέρει ότι ειδοποίησε πρώτα το ΕΚΑΒ.

«Στις συζητήσεις που έχουμε κάνει και με την Ρούλα Πισπιρίγκου και με την αδελφή της, Δήμητρα το 11:37 δεν ακούστηκε ποτέ», ανέφερε μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος η δημοσιογράφος Βικτώρια Δαράτου που βρίσκεται στην Πάτρα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Διαβάστε ακόμα:

Δίκη Φιλιππίδη: Η αντίδραση του γιου του όταν είδε τις κάμερες -«Σοβαρευτείτε ρε»

Πρω1νό-Δήμητρα Πισπιρίγκου: Όταν η αδερφή της Ρούλας απειλούσε χρήστη του διαδικτύου ανήμερα της κηδείας της Τζωρτζίνας

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Είχε ανέβει στη σκηνή κάποιος από το κοινό και άρχισε να με χτυπάει»

Keywords
Τυχαία Θέματα