Πάτρα: Σοκάρει η γιατρός της Μαλένας: «Ο θάνατος του παιδιού δεν οφείλεται ούτε σε λευχαιμία ούτε σε ηπατική ανεπάρκεια»

Στην εκπομπή  του Mega, «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε σήμερα το πρωί (6/3) η γιατρός της Μαλένας, που ήταν ένα από τρία κορίτσια της οικογένειας από την Πάτρα.

H ίδια ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα σχετικά με τα αίτια του θανάτου του παιδιού, καθώς αναφέρει πως το άτυχο κορίτσι δεν έφυγε από τη ζωή ούτε από λευχαιμία ούτε από ηπατική ανεπάρκεια.

«Ο θάνατος της Μαλένας δεν οφείλεται

ούτε στην λευχαιμία ούτε στην ηπατική ανεπάρκεια. Η κλινική εικόνα του παιδιού ήταν άριστη και η αιτία θανάτου δεν είναι η λευχαιμία, γιατί η λευχαιμία δεν προκαλεί αιφνίδιο θάνατο, έχει εξέλιξη. Η Μαλένα δεν είχε ηπατική ανεπάρκεια, αυτό είναι αποδεδειγμένο από τις εξετάσεις που έγιναν την προηγούμενη μέρα. Ούτε κλινικά ούτε εργαστηριακά. Ήταν ένα παιδί χαρούμενο που έπαιζε και γελούσε μέχρι που έφυγε.

Ο ιατροδικαστής ενδεχομένως να είδε κάποιες αλλοιώσεις στο ήπαρ που να έχουν σχέση με τα φάρμακα οι οποίες όμως δεν είχαν λειτουργικές συνέπειες. Το παιδί ήταν σε άριστη κατάσταση, το να πεθαίνεις από ηπατική ανεπάρκεια, προηγείται μία λειτουργική διαταραχή του ήπατος. Δεν είναι αιφνίδιος θάνατος η ηπατική ανεπάρκεια.

Μπορεί να έχεις κεραυνοβόλο ηπατική δυσλειτουργία, αλλά θα έχεις πρώτα κλινικά σημάδια, είσαι πτώμα, χάλια, πέφτεις σε κώμα. Το παιδί δεν είχε τίποτα, ήταν ένα αγγελούδι χαρούμενο. Δεν υπάρχουν δεδομένα από τί πέθανε το παιδί. Η ιατρική πρέπει να σκύψει πάνω από αυτό το θέμα, σε όλους τους τομείς της, γονιδιακά, τοξικολογικά, ψυχολογικά για να βρεθεί η απάντηση και να αναπαυθεί η ψυχούλα και των τριών παιδιών καθώς και η συνείδηση των γονιών. Δε το χωρά ανθρώπινος νους να έχουν φύγει έτσι 3 παιδιά».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Πόλεμος στην Ουκρανία: Χτυπήθηκε το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Μαριούπολη

Πάτρα – Συγκλονίζει η στενή φίλη της μητέρας των τριών κοριτσιών: «Μου φάνηκε περίεργο που έπεσε το οξυγόνο στο παιδί, ενώ έπαιρνε οξυγόνο»

Ιωάννα Μαλέσκου: Το «Love it» μένει για μια εβδομάδα εκτός «αέρα» -Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα