Πάτρα: Το στοιχείο-σοκ για τους σφυγμούς της Τζωρτζίνας πριν ειδοποιηθούν οι γιατροί

Την περασμένη παρασκευή (11/3) η μητέρα των τριών κοριτσιών που οι θάνατοί τους βρίσκονται ακόμη υπό διερεύνηση, έστειλε στο MEGA και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μία φωτογραφία όπου φαίνεται το μόνιτορ με τους σφυγμούς της Τζωρτζίνας, όταν εκείνη νοσηλευόταν στο καρδιολογικό νοσοκομείο.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνεται πως οι παλμοί του παιδιού είναι στους 61, πράγμα που αποδεικνύει πως είχε βραδυκαρδία. Ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε στο Live

News πως οι  γιατροί και οι υπεύθυνοι της έρευνας, εστιάζουν όχι εκεί, αλλά στο λεγόμενο «τρεντ», στη σύνοψη δηλαδή της κατάστασης που επικρατούσε την προηγούμενη μισή ώρα στην καρδιά του κοριτσιού.

Μάλιστα, στη συνέχεια πρόσθεσε πως αυτό που διαπιστώνεται είναι πως περίπου 25 λεπτά πριν κληθούν οι γιατροί και πριν τραβηχτεί η φωτογραφία με τη βραδυκαρδία, το κορίτσι παρουσίαζε πάλι σοβαρή βραδυκαρδία για μεγάλο χρονικό διάστημα περίπου 15-20 λεπτών, χωρίς η μητέρα να ειδοποιήσει τους γιατρούς.

Ταυτόχρονα, ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, αλλά και επικεφαλής της άτυπης επιτροπής που θα επανελέγξει το ζήτημα της ηπατικής ανεπάρκειας, Νίκος Καρακούκης θέλησε να κάνει μία παρέμβαση στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, αναφορικά με ένα δημοσίευμα περιφερειακής εφημερίδας που ήταν ψευδές, πράγμα που το επιβεβαίωσε και ο συντάκτης του.

Ο ίδιος δήλωσε στον Νίκο Ευαγγελάτο πως δεν γνωρίζει την συγκεκριμένη εφημερίδα και ουδέποτε προέβη στη δήλωση που έλεγε πως «κατά 95% το πρώτο παιδί της οικογένειας δεν έπασχε από ηπατική ανεπάρκεια».

«Ψάχνουμε όλα τα ευρήματα για να βγάλουμε κάποια άκρη. Δεν έχουμε καταλήξει πουθενά» τόνισε ο ίδιος και επισήμανε πως όταν βρεθεί κάτι θα ενημερωθεί πρώτα η Αστυνομία, και ύστερα τους δημοσιογράφους, προκειμένου να μη δημιουργηθεί κάποια «ζημιά.

Θα καταφέρουμε σίγουρα να εντοπίσουμε τι πραγματικά συνέβη με τους θανάτους των τριών παιδιών», ανέφερε ολοκληρώνοντας ο κ. Καρακούσης.

Δείτε το βίντεο:

 Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Μαλέσκου: Το δημόσιο μήνυμα για το “Love it” -«Πότε θα κάνουμε εκπομπή;»

Τροχαίο για την Αθηναΐς Νέγκα: «Την έβρισα γιατί έχασα τη ψυχραιμία μου»

Ελένη Μενεγάκη: «Το κομμάτι θάνατος δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό, μέχρι πρόσφατα»

Keywords
Τυχαία Θέματα