Πάτρα -Γρηγόρης Λέων: «H Τζωρτζίνα βασανίστηκε, ήταν το παιδί που υπέφερε περισσότερο από όλα»

Στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» εμφανίστηκε σήμερα το πρωί (21/4) ο Γρηγόρης Λέων και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Ο ιατροδικαστής αναφέρθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα, η οποία σύμφωνα με την προσωπική του εκτίμηση βασανίστηκε πολύ μέχρι να πεθάνει, αλλά και στους θανάτους των δυο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας, Μαλένας και Ίριδας.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Τζωρτζίνα ήταν το παιδί που υπέφερε περισσότερο από όλα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο εξωγενής παράγοντας που επέδρασε στο παιδί δεν ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του μόνο ένας. Υπήρξαν

πολλαπλές απόπειρες. Το παιδί βασανίστηκε και δυστυχώς δεν βασανίστηκε με τον ίδιο τρόπο με αυτόν που αποφάσισε η δράστης να θέσει τέλος στη ζωή του με φαρμακευτική ουσία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Λέων.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Προσωπική μου εκτίμηση είναι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων να προσπαθούσε η δράστης και να χορηγούσε φάρμακα που υπνωτίζουν το παιδί και να κάνει το έργο της χωρίς να αφήνει κανένα σημάδι».

Για την περίπτωση της μικρής Μαλένας, το πρώτο παιδί που απεβίωσε τον Απρίλιο του 2019, ο ιατροδικαστής επιμένει στον ασφυκτικό θάνατο. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως «είναι ψευδείς οι δηλώσεις πως οι εκδορές στο πρόσωπο της Μαλένας δεν είναι συμβατές με ασφυκτικό θάνατο».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Θα κάνει μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη αν ζητήσει τεστ πατρότητας για την Ίριδα και τη Μαλένα;

Άκης Πετρετζίκης-Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης!

Άννα Κουρή: «Μου εξομολογήθηκε ότι δέχτηκε κακοποιητική συμπεριφορά και τελικά βρήκε τη δύναμη να τον κατονομάσει δημόσια»

Keywords
Τυχαία Θέματα