Πάτρα – Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Λύνει» τη σιωπή της και μιλά για τους θανάτους Ίριδας – Μαλένας και τη σπιτονοικοκυρά

Στον Νίκο Χατζηνικολάου και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 μίλησε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα Πισπιρίγκου. Η ίδια εξομολογήθηκε πως είναι απόλυτα σίγουρη για την αθωότητα της αδερφής της και αναφέρθηκε στους θανάτους των κοριτσιών αλλά και στη στάση του Μάνου Δασκαλάκη όλο αυτό το διάστημα.

Για την επικοινωνία της με την Ρούλα Πισπιρίγκου

«Μιλάω καθημερινά με τη Ρούλα. Όποτε μπορεί θα με καλέσει. Η εξήγηση που δίνει η Ρούλα και δίνουν

και οι δικηγόροι είναι βασισμένη στις καταθέσεις των γιατρών. Η αδερφή μου μιλάει για ιατρικό λάθος. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο».

Για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

«Στην περίπτωση της Μαλένας δεν στράφηκαν τα παιδιά κατά των γιατρών αλλά κατά της ιατροδικαστικής απόφασης, δεν δέχονταν την ηπατική ανεπάρκεια. Στον θάνατο της Ίριδας ήμουν και εγώ παρούσα. Είδα ότι δεν ανέπνεε, προσπαθούσαμε να το επαναφέρουμε, είχαμε καλέσει και το ΕΚΑΒ, το οποίο πήγε το παιδί στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Αν κάποιος είχε κάνει κάτι στο παιδί θα το είχα καταλάβει.

Το σπίτι δεν είναι τεράστιο και μέσα σε αυτό ήμουν εγώ, η Ρούλα, η Ίρις και η Τζωρτζίνα. Το παιδί μέσα στο δωμάτιο ήταν με τη Τζωρτζίνα. Σε άλλο δωμάτιο ήμουν εγώ με τη Ρούλα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση κάποιος να έβλαψε το παιδί. Ούτε βρέθηκε κάποια ουσία στις τοξικολογικές που έγιναν. Η Τζωρτζίνα κοιμόταν όταν πέθανε η Ίρις και ξύπνησε το πρωί από τις φωνές της Ρούλας».

Για το γεγονός ότι χάθηκαν τρία παιδιά

«Τι να σας πω… Τραβήξαμε τον αριθμό του λαχείου. Δεν με προβληματίζει, με στενοχωρεί, με πεθαίνει. Ήταν τρία παιδιά δικά μας».

Για τον Μάνο Δασκαλάκη

«Δεν είμαι κριτής για να κρίνω τις πράξεις του. Με έχει απογοητεύσει, δεν με έχει πικράνει».

Για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

«Δεν γνώριζα την σπιτονοικοκυρά. Προσωπικά δεν την είχα δει ποτέ. Όπως είπε και ο Μάνος στη συνέντευξή του ήταν μια γυναίκα άρρωστη. Το έχει ξεκαθαρίσει. Τι να σας πω τώρα… Σε λίγο οι δημοσιογράφοι θα βγάλουν ότι η Ρούλα είναι ένα τέρας και έχει σκοτώσει τρία παιδιά, τη σπιτονοικοκυρά και τη μισή Πάτρα.

Ο Μάνος είχε πληρεξούσιο. Μετά τον θάνατό της δεν πέρασε τίποτα από την περιουσία της σπιτονοικοκυράς στα παιδιά. Η γυναίκα ήταν πολύ χρεωμένη».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor: Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – «Σκότωσαν τον πατέρα μου λίγο πριν γεννηθώ»

 Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι ζήτησε η 33χρονη τις πρώτες ώρες στις φυλακές Κορυδαλλού

 Σοφία Βόσσου: «Ντύθηκα γριά ζητιάνα και παρακολούθησα τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Keywords
Τυχαία Θέματα