Πάτρα – Χαρτορίχτρα: «Η 33χρονη πίστευε ότι χάνει τα παιδιά της γιατί της είχαν κάνει μάγια»

Οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση της Πάτρας συνεχίζονται και καθημερινά νέα στοιχεία για τη σχέση του ζευγαριού αλλά και τη συμπεριφορά της 33χρονης βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Το πρωί της Τρίτης 29/3, το Πρω1νό έκανε μια αποκάλυψη.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος Έλλη Αυξεντίου επικοινώνησε με την χαρτορίχτρα που είχε επισκεφτεί η Ρούλα δύο φορές. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της συγκεκριμένης γυναίκας, η 33χρονη πίστευε

ότι της είχαν κάνει μάγια και γι’ αυτό έχανε τα παιδιά της.

«Δύο φορές την είδα. Ισχυριζόταν τα δικά της. Εγώ δεν συμφωνούσα με αυτά που ισχυριζόταν, της έλεγα ότι είναι αλλιώς τα πράγματα, εν πάση περιπτώσει. Ισχυριζόταν ότι είναι μαγεία, ότι της κάνουν μαγεία κτλ. Της έλεγα ότι εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο, της έλεγα πρόσεξε γιατί θα έχεις κι άλλο θάνατο. Η Ρούλα δεν το δεχόταν αυτό, η Ρούλα δεχόταν ότι είχε μαγεία κι έτσι έχανε τα παιδιά της», είπε αρχικά η χαρτορίχτρα.

Και συνέχισε μιλώντας για τη σχέση της Ρούλας με τον Μάνο:«Είχαν χωρίσει με τον Μάνο και το πρόβλημά της ήταν ο Μάνος φυσικά! Πώς θα τα ξαναβρεί με τον Μάνο. Είχαν χωρίσει, δεν μου ανέφερε εξωσυζυγικές σχέσεις, απλά ότι είχαν χωρίσει. Και ότι είχαν χωρίσει από μαγεία. Εγώ της είπα ότι μπορεί να φταίει η συμπεριφορά της λίγο, γιατί είδα ότι είναι λίγο περίεργη απέναντι στον Μάνο και να το κοιτάξει λίγο καλύτερα. Τον πίεζε, του γκρίνιαζε, ήθελε να περνάει το δικό της».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Σπύρος Μπιμπίλας – Πρω1νό: Η απάντησή του για τον διάλογο με τον Δημήτρη Φιλιππίδη

 Σταύρος Σβήγκος – Ελένη Αϊβαλή: Τίτλοι τέλους στον γάμο τους

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι ερωτήσεις «κόλαφος» που έφεραν σε αμηχανία την καταγγέλλουσα

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα