Πατέρας Αντώνιος: Ο λόγος που αναβλήθηκε η πρώτη συνέντευξή του μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες

O δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος είναι εκείνος που πήρε την πρώτη συνέντευξη από τον πατέρα Αντώνιο, ενάμιση μήνα μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του από παιδία που έχουν ζήσει στις δομές τις «Κιβωτού του Κόσμου».

H συνέντευξη μαγνητοσκοπήθηκε και ήταν να προβληθεί το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Βέβαια, την επόμενη ημέρα ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η προβολή της συνέντευξης ματαιώνεται, εξηγώντας πως οι συνεργάτες του πατρός Αντωνίου έπρεπε να την παρακολουθήσουν και να κρίνουν αν χρειάζεται να γίνει μοντάζ σε κάποιο σημείο

«Μαγνητοσκοπήθηκε η

εκπομπή και βρίσκεται στα χέρια του πατρός Αντωνίου και των συνεργατών του. Να τη δουν γιατί μπορεί να υπάρχει κάτι που δεν πρέπει να ειπωθεί. Κι εγώ δεν είμαι εδώ για να κάνω λάθη. Δεν γίνεται να ζητώ από τους συναδέλφους μου να τηρούν τη δελοντολογία κι εγώ να την κατασπαταλώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο άνθρωπος που επέλεξε ο πατέρας Αντώνιος να παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη μετά από ενάμιση μήνα σιωπής.

Το σχετικό θέμα προβλήθηκε και συζητήθηκε σήμερα (5/1) στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha, «T-Live».

Διαβάστε επίσης:

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Η μητέρα μου βλέπει τα νούμερα τηλεθέασης και με παίρνει από το χωριό να μου τα πει»

Τι θέλει να πει ο ποιητής; 5 μηνύματα που δεν καταλαβαίνεις τι εννοεί και η σημασία τους

Κατερίνα Τσάβαλου: Η εξομολόγηση για την σεξουαλική παρενόχληση από τον γυναικολόγο της -«Είχε συμβεί όταν ήμουν μικρή, πάγωσα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα