Πασίγνωστη τραγουδίστρια εξομολογείται: «Με είχε πάρει από κάτω αλλά η καραντίνα μου έμαθε πολλά για τον εαυτό μου»

Με αφορμή την προώθηση της νέας τηλεοπτικής σειράς μαγειρικής που ετοιμάζει με τίτλο «Selena + Chef», η Selena Gomez μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την ψυχική της ισορροπία την περίοδο της καραντίνας.

Αρχικά η πασίγνωστη τραγουδίστρια τόνισε πως «δεν είναι εύκολο για κανέναν να διαβεί αυτό που περνάμε. Δεν είναι φυσιολογικό και επηρεάζει τους ανθρώπους, ειδικά με ψυχικά προβλήματα και άτομα που δεν θα μπορούσαν ποτέ να σκεφτούν πράγματα που σκέφτονται τώρα. Και είναι πραγματικό μπέρδεμα».

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως «ήταν δύσκολο, αλλά προσπάθησα να βρω αυτό που χρειαζόμουν για να το ξεπεράσω. Έχω σπουδαίους φίλους και βλέπω έναν θεραπευτή και σκέφτομαι θετικά. Έχω μάθει πολλά για τον εαυτό μου. Έχω μάθει περισσότερα για τη χώρα μου από ποτέ που πήγαινα σχολείο. Γι’ αυτό νιώθω ευγνωμοσύνη μ’ αυτό».

Μάλιστα, η Selena Gomez μίλησε και για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα, στο οποίο με τη βοήθεια καταξιωμένων σεφ προσπαθεί να μαγειρέψει φαγητά από διαφορετικές κουζίνες! «Σκέφτηκα πραγματικά ότι είναι κάτι ανάλαφρο, γιατί σίγουρα με είχε πάρει από κάτω. Γνωρίζω ότι συμβαίνουν πολλά», και πρόσθεσε: «Φυσικά, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν, αλλά αυτή ήταν μια ευκαιρία να κάνουμε κάτι που θα μπορούσε να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν».

Η νέα σειρά «Selena + Chef» θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Αυγούστου στο HBO Max.

Δείτε το trailer της εκπομπής της:

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Aug 5, 2020 at 11:32am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

Ο Σάββας Πούμπουρας ποζάρει αγκαλιά με την κόρη του και στέλνει ένα μήνυμα προς όλους τους γονείς

Συγκινεί η Βίκυ Σταυροπούλου: «Έκανα απεγνωσμένη προσπάθεια να συγκρατήσω τα δάκρυά μου»

Γνωστή παρουσιάστρια ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Open μέσω Facebook

Keywords
Τυχαία Θέματα