Πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Με έδιωξε ο παραγωγός του σίριαλ γιατί έμεινα έγκυος»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» βρέθηκε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου. Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι την απέλυσε παραγωγός σε σίριαλ που θα συμμετείχε λόγω του ότι έμεινε έγκυος.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Έκλεισα μια πολύ καλή δουλειά τηλεοπτική και παράλληλα έμεινα έγκυος. Τους είπα στα γυρίσματα ότι είμαι έγκυος και με διώξανε. Ήταν πολύ άσχημος ο τρόπος. Σου έλεγε ο ένας «εγώ δεν αναλαμβάνω την ευθύνη, μίλα με τον τάδε». Τελικά, φτάνεις να μιλάς με τον παραγωγό, ο οποίος σου λέει, ενώ έχει έρθει στο πρώτο γύρισμα με ανθοδέσμη και «κυρία Χριστοφορίδου, πόσο χαίρομαι που συνεργαζόμαστε». Και μου λέγανε «μα, άμα πάθεις κάτι;», αυτό άκουγα συνέχεια. Τους είπα αν θέλουν να υπογράψω χαρτί ότι παίρνω την ευθύνη, σε περίπτωση που πάθω κάτι. Τα τελευταία λόγια του παραγωγού ήταν “για να τελειώνουμε κοπέλα μου, εγώ με έγκυες δεν δουλεύω”».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Συγκινητικό βίντεο στο Πρω1νό: Κωφό βρέφος ακούει για πρώτη φορά τους γονείς του

Survivor: Δείτε το νέο ξέσπασμα του συντρόφου της Λάουρας Νάργες

The post Πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Με έδιωξε ο παραγωγός του σίριαλ γιατί έμεινα έγκυος» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα