Παρασκευή Κερασιώτη: Χορεύει τσιγγάνικο τραγούδι και δηλώνει χαρούμενη για την καταγωγή της

Η Παρασκευή Κερασιώτη είναι πολύ ενεργή στα social media και έχει δημιουργήσει μια δυνατή και ειλικρινή σχέση με τους διαδικτυακούς φίλους της. Το όμορφο μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, μοιράζεται κάθε φορά ανοιχτά τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας και αυτός είναι και ο λόγος που την έχουμε δει σε βίντεο ακόμα και με δάκρυα στα μάτια.

Πολλές είναι οι φορές που η Παρασκευή Κερασιώτη στέλνει ηχηρά μηνύματα σε όσους την ακολουθούν, τονίζοντας πως στη ζωή δεν είναι όλα ρόδινα, ούτε όπως

φαίνονται στις οθόνες των κινητών και των υπολογιστών. Η ίδια είναι συνειδητοποιημένη και καθημερινά προσπαθεί να γίνεται καλύτερη και να πετυχαίνει τους στόχους της – προσωπικούς και επαγγελματικούς.

Σε ένα από τα τελευταία βίντεό της στο Tik-Tok, η Παρασκευή Κερασιώτη τραγουδάει και χορεύει στους ρυθμούς ενός τσιγγάνικου τραγουδιού και δηλώνει πολύ υπερήφανη για την καταγωγή της. Το μοντέλο έχει τσιγγάνικη καταγωγή και δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να το κρύψει!

«Πόσο αγαπώ την καταγωγή μου», σημείωσε η Παρασκευή Κερασιώτη στην ανάρτησή της, με τους followers της να την αποθεώνουν για την εμφάνιση και τον χορό της και να επικροτούν για τη στάση που κρατάει.

Μετά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με την απώλεια του πατέρα της, η ίδια χαμογελάει ξανά!

@paraskevi.kerasioti

Ποσο αγαπώ την καταγωγή μου

♬ πρωτότυπος ήχος – xristinaa_mpilis.11

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Κουρής: Χαλαρώνει με την Έλενα Τοπαλίδου – Η σπάνια φωτογραφία του ζευγαριού

 Λάουρα Νάργες: Τα τρυφερά λόγια του Χρήστου Σαντικάι για τα γενέθλιά της

 Natalie Portman – Benjamin Millepied: Χώρισαν μετά από 11 χρόνια γάμου

Keywords
Τυχαία Θέματα