Πάολα: Σάλος με το βίντεο που τη δείχνει να καπνίζει στη σκηνή – Η απάντηση του Θάνου Πλεύρη

Στο επίκεντρο των συζητήσεων έχει βρεθεί η Πάολα τις τελευταίες ώρες, καθώς τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, στο οποίο τραγουδίστρια καπνίζει πάνω στη σκηνή, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Το παλιό μου παλτό». Το συγκεκριμένο βίντεο προκάλεσε θυελλώδεις αντιδράσεις στα social media λόγω του αντικαπνιστικού νόμου που έχει θεσπιστεί και πρέπει να εφαρμόζεται στους εσωτερικούς χώρους.

Να σημειωθεί πως το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα μερικές ημέρες μετά τον χαμό που είχε προκληθεί με τον Βασίλη Μπισμπίκη, όταν οι παπαράτσι τον απαθανάτισαν σε τρυφερές στιγμές με τη Δέσποινα Βανδή στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, κρατώντας ένα τσιγάρο στο χέρι.

Το θέμα συζητήθηκε και στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα», που προβλήθηκε και το βίντεο με την Πάολα.

Όπως  ήταν φυσικό με την έκταση που πήρε το θέμα, το βίντεο με την Πάολα και το αναμμένο τσιγάρο έφτασε και στα μάτια του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, ο οποίος τοποθετήθηκε επί του θέματος μιλώντας στην εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος».

«Θα γίνουν όλα που πρέπει να γίνουν. Εδώ υπάρχει μια ιδιαιτερότητα που πρέπει να την πω. Δεν είναι ιδιαιτερότητα του μαγαζιού που δεν μπορεί να ελέγξει έναν θαμώνα που άναψε τσιγάρο. Εδώ έγινε ό,τι έγινε όχι με την ανοχή, αλλά με την παρότρυνση του μαγαζιού. Οπότε προφανώς θα εφαρμοστεί ο νόμος», ήταν τα λόγια του Θάνου Πλεύρη.

Διαβάστε ακόμα:

 Λίτσα Πατέρα: Θετική στον κορονοϊό η γνωστή αστρολόγος -Η κατάσταση της υγείας της

 Μελίνα Ασλανίδου: Η αποκάλυψη για τον άγνωστο αρραβώνα της –«Έχω ευτυχήσει στον έρωτα»

Σάκης Αρσενίου – Λαμπρινή Πλεύρη: Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο λίγο πριν την γέννηση του γιους τους (Φωτό και βίντεο)

Keywords
Τυχαία Θέματα