Πάολα: Η απάντηση για την εμφάνισή της στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά, 4 ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Το βράδυ του Σαββάτου (5/3), η Πάολα τραγούδησε κανονικά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, σε αντίθεση με τον συνάδελφό της, Γιάννη Πλούταρχο που προτίμησε να απέχει για ακόμη μια μέρα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη.

Κάποια στιγμή, την ώρα που η γνωστή τραγουδίστρια ήταν πάνω στη σκηνή, αποκάλυψε στο κοινό πως τα χρήματα από τη χτεσινή εμφάνισή της θα πάνε στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύονται οι περισσότεροι από τους τραυματίες της σύγκρουσης των δυο τραίνων.

«Είμαι άνθρωπος γενναίος και δε θα μασούσα

να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουνε για το νοσοκομείο της Λάρισας» ανέφερε η Πάολα, ενώ εκείνη τη στιγμή το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

@georgelouko♬ πρωτότυπος ήχος – Γιωργος Λ.

Το νυχτερινό μαγαζί τις προηγούμενες ημέρες είχε παραμείνει κλειστό λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους που είχε κηρυχθεί. To βράδυ του Σαββάτου αποφάσισε να λειτουργήσει κανονικά, ωστόσο ο Γιάννης Πλούταρχος δεν ήταν ακόμη έτοιμος να επιστρέψει στο πόστο του.

Σε σχετική ανακοίνωσή του στα social media, ο ίδιος ανέφερε: «Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δε θα συμμετάσχω στο αποψινό πρόγραμμα»

Διαβάστε επίσης:

Γη της Ελιάς: Ο Μάνος θύμα απαγωγής του Δημοσθένη

Τέμπη -Κλαούντια Λάτα: Θρήνος στην κηδεία της 21χρονης -Η απόφαση που της στοίχισε τη ζωή

Δυστύχημα στα Τέμπη: Ολοκληρώθηκαν οι ταυτοποιήσεις των νεκρών

Keywords
Τυχαία Θέματα