Πάνος Ιωαννίδης: Δείτε για πρώτη φορά φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή! Οι στιγμές με την αδελφή του!

Μπορεί ο Πάνος Ιωαννίδης να έχει λείψει τηλεοπτικά, καθώς απουσίαζε από τα πρόσφατα επεισόδια του Masterchef, όμως μέσα από την εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την Ελιάννα Ιωαννίδη, η οποία είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων.

Η αδελφή του διάσημου σεφ και κριτή του MasterChef μένει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη, αλλά ήρθε στην Αθήνα

και συγκεκριμένα την είδαμε στο εστιατόριο του chef.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή για τη σχέση της με τον Πάνο Ιωαννίδη: «Με τον Πάνο έχουμε μια διαφορά ηλικίας 10 ετών. Είμαστε πολύ δεμένοι και είναι πολύ υποστηρικτικός. Δεν έχω πολλές αναμνήσεις από την παιδική μας ηλικία γιατί έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Είναι πολύ προστατευτικός και γενικότερα κάνουμε πολύ παρέα και έχουμε πολύ ιδιαίτερη σχέση μεταξύ μας. Είναι ο μεγάλος αδερφός και πάντα τον συμβουλεύομαι».

«Όσες με έχουν προσεγγίσει για να τον γνωρίσουν είναι με πολύ ευγενικό τρόπο, οπότε δεν αντιμετώπισα κάτι ιδιαίτερο ήταν με πολύ μεγάλο σεβασμό», ανέφερε η Ελιάννα Ιωαννίδη.

Η καλλιτέχνιδα μίλησε ακόμα για τα κοσμήματα που φτιάχνει, λέγοντας πως είναι διαχρονικά και απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες.

Στην εκπομπή προβλήθηκαν και αδημοσίευτες φωτογραφίες από την προσωπική ζωή του Πάνου Ιωαννίδη, τα παιδικά του χρόνια με την αδελφή του, αλλά και μια φωτογραφία από το γάμο της που την συνόδευε στην εκκλησία.

Δείτε πόσα είπε στην συνέντευξή της:

Διαβάστε ακόμα:

Μαριάννα Πουλμεντή: Όσα αποκάλυψε για τη σχέση της με τον συμπαίκτη της στο Masterchef, Σταύρο Βαρθαλίτη

Σάκης Τανιμανίδης: Στην λαϊκή του Κολωνακίου με την Χριστίνα Μπόμπα και την μητέρα του

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη μέρα με την μικρή Μαρίνα στο σχολείο! Δείτε τις τρυφερές στιγμές με την κόρη της!

Keywords
Τυχαία Θέματα