Πάνος Αργιανίδης: Για ποιο λόγο είχε εμφανιστεί σε ένα σωρό εκπομπές πριν μπει στο Survivor;

Ο Πάνος Αργιανίδης πριν μπει στο Survivor είχε ήδη εμφανιστεί με διάφορους τρόπους στην τηλεόραση. Υπήρξε παίκτης στο Deal, έκανε ρεπορτάζ στο Star, ρωτούσε πολιτικούς σε εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, πανηγύριζε με την νίκη της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision. O ίδιος μίλησε στο περιοδικό 7 Mέρες TV και συγκεκριμένα αποκάλυψε:

Πώς

είναι τώρα;

Είναι κάτι πρωτόγνωρο όλο αυτό. Ξέρεις ότι θα υπάρχει αναγνωρισιμότητα μετά, αλλά είναι τόσο μεγάλο το θέμα του «Survivor» που είμαι ακόμα λίγο σοκαρισμένος.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη του επαφή με την τηλεόραση…

Όχι. Τελειώνοντας το πανεπιστήμιο σπούδασα δημοσιογραφία στη σχολή του Σταμάτη Μαλέλη, ήταν κάτι που με ενδιέφερε από τότε. Όμως. δεν σου δίνονται οι ευκαιρίες που θέλεις, όταν τις θέλεις. Όσα έχει δείξει η τηλεόραση από εκπομπές είναι εργασίες που κά-ναμε με τη σχολή, οι οποίες δεν περίμενα ποτέ ότι θα βγουν.

Υπάρχει ακόμα το όνειρο της δημοσιογραφίας μέσα του;

Δεν το έχω βγάλει από το μυαλό μου. Αν πρόκειται για κάτι το οποίο αγαπάω πάρα πολύ θα το κάνω. Για παράδειγμα, αν ήταν κάτι το οποίο θα – αφορούσε στο «Survivor», θα το ήθελα πάρα πολύ. Αλλά επειδή θεωρώ ότι και ο Σάκης και η Ελεονώρα είναι άξιοι παρουσιαστές -εγώ θα μάθω από αυτούς-, θα μπορούσα να είμαι και στη δεύτερη και στην τρίτη και στην πέμπτη γραμμή. Δεν νομίζω ότι αξίζω τώρα να είμαι στην πρώτη.

The post Πάνος Αργιανίδης: Για ποιο λόγο είχε εμφανιστεί σε ένα σωρό εκπομπές πριν μπει στο Survivor; appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα