Παναγιώτης Βασιλάκος: Το μήνυμα στο Instagram για τη Νικολέττα μετά τον τελικό του “The Bachelor”

Ο μεγάλος τελικός του The Bachelor προβλήθηκα εχθές το βράδυ (18/12) στον Alpha και ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανακοίνωσε το όνομα της παίκτριας που κατάφερε να “κλέψει” την καρδιά του.

Οι δύο παίκτριες που έφτασαν μέχρι τον τελικό είναι η Βίβιαν και η Νικόλ. Στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι παρακολουθήσαμε τη γνωριμία των παικτριών μέσω Skype με τους γονείς του Παναγιώτη Βασιλάκου. Ο περιζήτητος εργένης πριν καταλήξει στην τελική του απόφαση, θέλησε να ακούσει και τη γνώμη των γονιών του.

Στη συνέχεια ακολούθησε το ταξίδι στη

Μάνη, τόπο καταγωγής του Παναγιώτη Βασιλάκου. Εκεί, ο εργένης πέρασε χρόνο με την κάθε παίκτρια ξεχωριστά και αποφάσισε ποια είναι η γυναίκα της ζωής του.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανακοίνωσε στη Βίβιαν πως δεν είναι η γυναίκα της ζωής του και έδωσε το πολυπόθητο μονόπετρο στη Νικόλ, η οποία τον κέρδισε με τον αυθορμητισμό της και όλα όσα του εξομολογήθηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Δείτε ΕΔΩ την ώρα της ανακοίνωσης!

Λίγη ώρα μετά το τέλος του μεγάλου τελικού του reality του ALPHA, ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram για τη σύντροφό του, Νικολέττα Τσομπανίδου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέβασε δύο κοινές τους φωτογραφίες, ενώ στην λεζάντα της δημοσίευσής του έγραψε το εξής: «Νικολέττα μου ότι και να γράψω για εσένα είναι λίγο! Στα έχω πει όλα από κοντά αμέτρητες φορές! Είσαι ξεχωριστός άνθρωπος όπου η καλοσύνη σου ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια! Αυτό με κέρδισε σε εσένα! Μας εύχομαι ότι καλύτερο! Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

Δείτε παρακάτω την σχετική του ανάρτηση:

View this post on Instagram

A post shared by Vasilakos Panagiotis Official (@vasilakospanagiotis12)

Διαβάστε περισσότερα:

The Bachelor: Η πρώτη ανάρτηση της Νικολέττας και το μήνυμα αγάπης στον Παναγιώτη Βασιλάκο!

Big Brother: Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη μετά τη νίκη της!

Ματθίλδη Μαγγίρα: “Δεν υπάρχουν άντρες παλαιάς κοπής, έμειναν ελάχιστοι”

Keywords
Τυχαία Θέματα