Παναγιώτης Βασιλάκος: Εγκλωβισμένος στο Πήλιο εξαιτίας της κακοκαιρίας – «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο»

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ταξίδεψε στο Πήλιο για διακοπές, ωστόσο τις τελευταίες ώρες βρίσκεται εγκλωβισμένος στο ξενοδοχείο του εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel που έχει πλήξει τη χώρα μας.

Ο παρουσιαστής επρόκειτο να επιστρέψει στην Αθήνα, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό, μιας και η βροχή είναι ασταμάτητη και οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμι.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

ένα βίντεο και έδειξε στους διαδικτυακούς φίλους του όσα βλέπει από το παράθυρο του δωματίου του, με τις αστραπές και τις βροντές να μην έχουν τέλος.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως δεν έχει έρθει ποτέ ξανά αντιμέτωπος με αντίστοιχα καιρικά φαινόμενα και δεν είχε λόγια να περιγράψει όσα βίωνε.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος εγκλωβίστηκε στο Πήλιο εξαιτίας της κακοκαιρίας

«Λοιπόν, παιδιά, έχουμε αποκλειστεί στο Μούρεσι, δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην Αθήνα αν και πρέπει να επιστρέψουμε. Αυτό που γίνεται δεν έχει προηγούμενο. Εγώ κάτι τέτοιο δεν έχω ξαναζήσει στη ζωή μου. Τόσες πολλές αστραπές το δευτερόλεπτο, ασταμάτητα.

Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι γίνεται. Σκάνε οι βροχές και οι αστραπές και οι κεραυνοί από πάνω με μανία. Είναι μοναδικό το θέαμα, εντάξει, το να το ζει κάποιος αλλά… Καλά, εντάξει! Νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιστρέψουμε ούτε αύριο, δυστυχώς, στην Αθήνα. Είναι συγκλονιστικό όλο αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/09/230906002204_panagiotisvasilakos.mp4

Διαβάστε ακόμα:

 Δούκισσα Νομικού: Ξεκίνησε την πρωινή γυμναστική μετά τις διακοπές – «Αυτό το συναίσθημα δεν το αλλάζω»

Αντώνης Ρέμος: Συγκίνησε με ακυκλοφόρητο τραγούδι του Αντώνη Βαρδή

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η μεγάλη απώλεια κιλών μετά τη γέννα – «Έχω χάσει το μέτρημα»

Keywords
Τυχαία Θέματα