Παίκτρια του Power of love είναι ζευγάρι με τον… TUS! – VIDEO

Η είσοδός της στο reality γνωριμιών του ΣΚΑΙ προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Ο λόγος; Έχει μάθει να τα λέει ”έξω από τα δόντια” και να διεκδικεί απροκάλυπτα αυτό που θέλει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτός που ήθελε ήταν ο Ανδρέας Ανδρεανός.

Οι δυο τους ξεκίνησαν μια όμορφη σχέση μέσα στο παιχνίδι που δεν κράτησε όμως πολύ καθώς η Αλεξάνδρα Ορφανού αποχώρησε πρόωρα. Με δάκρυα στα μάτια έδιναν υποσχέσεις πως θα βρεθούν στην Ελλάδα. Τι συνέβη όμως όταν ο Ανδρέας

αποχώρησε από το Power of love;

Το ζευγάρι βγήκε την προηγούμενη Παρασκευή σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και τα social media πήραν φωτιά. Μάλιστα στο live του Ανδρέα δεν δίστασαν να δώσουν ένα φιλί στο στόμα, κάνοντας τους fan τους να πιστεύουν ότι η σχέση συνεχίζεται.

Την επόμενη μέρα βέβαια τα πράγματα άλλαξαν καθώς η Αλεξάνδρα άρχισε να ανεβάσει ασταμάτητα στιγμιότυπα και βίντεο με τον ράπερ TUS. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έπευσαν να πουν ότι κάτι υπάρχει μεταξύ τους ενώ η επιβεβαίωση της μεταξύ τους σχέσης ήρθε χθες μέσα από το προφιλ του TUS. Ένα παθιασμένο φιλί στο instagram story του… ”έκλεισε” τα στόματα!

Δείτε τα στιγμιότυπα:

A post shared by TUS (@tusyourdaddy) on Apr 30, 2018 at 9:03am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα