Ορφέας Αυγουστίδης: Στο πλευρό του η σύντροφός του και η μητέρα του στην θεατρική του πρεμιέρα -Φωτογραφίες

Πρεμιέρα είχε το βράδυ της Τρίτης (07/12) η θεατρική παράσταση «Η μηχανή του Τούρινγκ», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών, ενώ από το πλευρό του ηθοποιού δεν έλειπε η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, αλλά και η σύντροφός του, Γεωργία, που τον απόλαυσαν πάνω στη σκηνή.

Αμέσως μετά τη λήξη της παράστασης, ο Ορφέας Αυγουστίδης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί από ότι φαίνεται επικοινωνεί με έναν πολύ ιδιαίτερο και βαθύ τρόπο με τον κόσμο, ενώ για

την παρουσία της μητέρας του ανέφερε: Με ανακουφίζει θα έλεγα. Δεν πρέπει να σε αγχώνουν οι άνθρωποι που σε αγαπάνε τόσο πολύ και ξέρεις ότι και μαντάρα να τα κάνεις θα σε αγκαλιάσουν και θα σε χαϊδέψουν».

Mε τη σειρά της, η Μαρία Τζομπανάκη ανέφερε: «Πάντα θα είμαι παρούσα και ακόμα και όταν θα φύγω από αυτή τη ζωή θα βρίσκω τον τρόπο. Η πρώτη φορά που τον είδα σε αυτή την παράσταση, έκλαιγα μετά με αναφιλητά. Είπα ο γιος μου είναι αλλού τώρα. Είμαι από κάτω και θαυμάζω αυτό το επίπεδο που έχει φτάσει».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης: 

Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Σου αξίζει να ευτυχίσεις” και “Το συναισθηματόμετρο του επιθεωρητή Κροκοντίλο”!

Συγκλονίζει η Λένα Παπαληγούρα: «Δύο πολύ αγαπημένοι μου άνθρωποι έχασαν τις μαμάδες τους, επειδή φοβήθηκαν το εμβόλιο»

Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της, Φιλίππας

Keywords
Τυχαία Θέματα